BMW Ekris is de klanten niet vergeten in coronatijd

BMW Ekris is de klanten niet vergeten in coronatijd

BMW Ekris is de klanten niet vergeten in coronatijd. De bekende BMW dealer met zes vestigingen in Nederland komt met de Ekris Webshop promotie, waarbij 500.000 onderdelen en allerlei accessoires snel geleverd kunnen worden. Ook in Arnhem (Velp) is er een BMW Ekris dealer voor de bezoekers in deze regio.

(ads) advocaat in de buurt


Onderdelen en BMW lifestyle producten beschikbaar via de webshop

Of het nu gaat om BMW onderdelen gaat zoals verlichting of accessoires het is allemaal terug te vinden in het meest complete assortiment aan BMW artikelen in de Ekris webshop. BMW Ekris moest natuurlijk wel wat doen om de service hoog te houden, ook in coronatijd. Zolang de coronamaatregelen gelden is het niet mogelijk om zomaar een autodealer te bezoeken.

BMW rijders en fans krijgen extra aandacht

De BMW rijders en de fans zijn natuurlijk ook niet vergeten door BMW Ekris. De webshop heeft ook een speciale pagina met lifestyle artikelen zoals een BMW horloge of een originele BMW notitieboekje. Altijd handig als je op zoek bent naar een kadotip of binnenkort een verjaardag hebt.

De vestiging van BMW Ekris in de regio Arnhem Nijmegen is gevestigd aan de markweg 4 in Velp.

ReactiesRelated Articles

Nieuw in Arnhem: Snel Flitsparkeren met Shop and Go

Vanaf 1 september start er een proef in Arnhem met ‘Shop & Go’ parkeren op 6 locaties in de binnenstad

Koeien weer in Sonsbeekweide

Op 7 mei zijn weer enkele koeien van Natuurcentrum Arnhem afgezet in een weide van Sonsbeekpark. Reacties

Open dag van veel gesproken moskee Dieren

ISN Dieren Selimiye Moskee open haar deuren. Reacties