BMW Ekris is de klanten niet vergeten in coronatijd

BMW Ekris is de klanten niet vergeten in coronatijd

BMW Ekris is de klanten niet vergeten in coronatijd. De bekende BMW dealer met zes vestigingen in Nederland komt met de Ekris Webshop promotie, waarbij 500.000 onderdelen en allerlei accessoires snel geleverd kunnen worden. Ook in Arnhem (Velp) is er een BMW Ekris dealer voor de bezoekers in deze regio.

(ads) advocaat in de buurt


Onderdelen en BMW lifestyle producten beschikbaar via de webshop

Of het nu gaat om BMW onderdelen gaat zoals verlichting of accessoires het is allemaal terug te vinden in het meest complete assortiment aan BMW artikelen in de Ekris webshop. BMW Ekris moest natuurlijk wel wat doen om de service hoog te houden, ook in coronatijd. Zolang de coronamaatregelen gelden is het niet mogelijk om zomaar een autodealer te bezoeken.

BMW rijders en fans krijgen extra aandacht

De BMW rijders en de fans zijn natuurlijk ook niet vergeten door BMW Ekris. De webshop heeft ook een speciale pagina met lifestyle artikelen zoals een BMW horloge of een originele BMW notitieboekje. Altijd handig als je op zoek bent naar een kadotip of binnenkort een verjaardag hebt.

De vestiging van BMW Ekris in de regio Arnhem Nijmegen is gevestigd aan de markweg 4 in Velp.



Related Articles

Chico’s Place uit Arnhem nu ook bekend in heel Europa

De Arnhemse grillhouse en restaurant Chico’s Place is onlangs verschenen in een filmpje van de Turkse zender Show TV. Een

Gaat Badr Hari weer in Arnhem vechten na contractverlenging?

GLORY kondigt vandaag aan dat zwaargewicht kickbokslegende Badr Hari (106-16, 92 KO) een meerjarige contractverlenging heeft getekend bij ‘s werelds grootste kickboksorganisatie. GLORY

21-jarige Arnhemmer opgepakt voor verkopen valse zorgdiploma’s

Wie dacht dat je safe zou zijn via Telegram, mag nu gaan hopen dat de politie jou ook niet zoekt.

Geverifieerd door MonsterInsights