Geen paniek! PreZero komt uw kerstboom ophalen

by AMS97531A123 | 8 januari 2022 21:25

Geen paniek! PreZero komt binnenkort uw kerstboom ophalen, ongeacht of u in Presikhaaf of Alteveer woont. Het bedrijf dat voorheen Suez Nederland heette, is sinds kort verandert in PreZero. Veel Arnhemmers klaagden online over kerstbomen die op straat waren gegooid. In een verklaring komt de gemeente nu met een update. (foto: Pixabay[1])

[2]
Vragen over een auto of een woonverzekering?[3]

Wanneer komt PreZero langs om de kerstbomen op te halen?

De dag waarop PreZero in jouw straat langskomt, is te vinden in de afvalkalender[4]. Zo hoeft een kerstboom daardoor ook niet dagenlang op straat te liggen. Niemand heeft er dan ook last van, als je dit plant om de buren niet lastig te vallen. Details over wanneer de kerstboom aan straat gezet kan worden leest u hieronder:

Als u een minicontainer of citybin gebruikt voor gft (groente- fruit- en tuinafval), kunt u de kerstboom op dezelfde gft-ophaaldag aan straat zetten. Plaats de kerstboom naast uw container/citybin. U mag de kerstboom ook klein knippen en in de gft-container stoppen.

Heeft u geen minicontainer of citybin? U kunt uw kerstboom ook gratis naar het Afvalbrengstation[5] brengen aan de Beijerinckweg 9a of De Overmaat 17.

Advies bij een geschil of rechtszaak?[6]
Endnotes:
  1. Pixabay: https://pixabay.com/images/id-2994875/
  2. [Image]: http://www.esde.nu
  3. Vragen over een auto of een woonverzekering?: http://www.esde.nu
  4. afvalkalender: https://inzamelwijzer.prezero.nl/
  5. het Afvalbrengstation: https://www.arnhem.nl/Inwoners/wonen_en_milieu/afval/afvalbrengstations
  6. Advies bij een geschil of rechtszaak?: https://haberarnhem.nl/2015/03/30/voorbeeld-arnhemmer-van-mavo-leerling-tot-waardevolle-advocaat/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2022/01/08/geen-paniek-prezero-komt-uw-kerstboom-ophalen/