Tannane nu echt weg bij Vitesse en tekent in Turkije

Tannane nu echt weg bij Vitesse en tekent in Turkije

De wegen van Vitesse en Oussama Tannane scheiden definitief en per direct. Het contract van de 27-jarige aanvallende middenvelder is, na tweeënhalf jaar in Arnhemse dienst, in onderling overleg ontbonden. De voetballer heeft direct getekend bij Göztepe, dat 19e staat in de Turkse Superlig.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Tannane, elfvoudig international van Marokko, was in het Vitesse-shirt goed voor 61 wedstrijden, 15 doelpunten en 17 assists. De oud-speler van onder meer Heracles Almelo, Saint-Étienne en FC Utrecht was vorig seizoen een belangrijke schakel in het team dat de vierde plek in de Eredivisie en de finale van de TOTO KNVB Beker wist te behalen.

Na het uitblijven van een zomertransfer verliep dit seizoen helaas anders voor Tannane. De linkspoot maakte eerst nog een waardevolle treffer in de spectaculaire uitwedstrijd tegen RSC Anderlecht (3-3) in de play-offs van de UEFA Europa Conference League, maar maakte sinds de tweede week van oktober geen deel meer uit van de eerste selectie. In afwachting van een oplossing trainde Tannane mee met Vitesse Onder 21. Nu is de oplossing voor de situatie dus gevonden, in de vorm van een contractontbinding.

Vitesse bedankt Tannane voor zijn bijdrage in het shirt van Vitesse en wenst hem veel succes voor de toekomst.

ReactiesRelated Articles

Akin Zeyrek (19) maakt nieuwe club bekend

De 19-jarige Turkse talent maakt bekend bij welke club hij gaat spelen in het nieuwe seizoen. Zeyrek speelde het afgelopen

BEELDEN ‘Racistische’ reacties van Arnhemmers over kleur Zwarte Piet

Sinds dat de directie van RTV Arnhem gewijzigd is is er eindelijk veel meer te zien bij de lokale omroep

Leden Arnhem Centraal akkoord met coalitie en voordracht Bob Roelofs

De leden van Arnhem Centraal gaan akkoord met de coalitieafspraken en Bob Roelofs als wethouder. Het bestuur van de Arnhemse