Zorgen voor een hulpbehoevende naaste, wat doet dat met u?

by AMS97531A123 | 14 januari 2022 08:25

Veel Arnhemmers zorgen voor een hulpbehoevend familielid, kennis of buurtgenoot. Dat kan bijvoorbeeld gaan om hulp bij het huishouden, gezelschap houden of het doen van klusjes. Hulp geven aan bekenden met gezondheidsproblemen wordt ook wel mantelzorg genoemd. Mantelzorgers vervullen een erg belangrijke rol in onze stad.

De gemeente Arnhem en MVT Arnhem zijn benieuwd hoe inwoners van Arnhem het zorgen voor hulpbehoevende naasten ervaren en wat zij nodig hebben om deze hulp te kunnen blijven geven. Ook horen zij graag hoe zij hulp vanuit MVT Arnhem of de gemeente aan mantelzorgers kunnen verbeteren. Daarom organiseren gemeente Arnhem, MVT Arnhem en Spectrum in januari 2022 drie verschillende gesprekken met mantelzorgers. Bent u mantelzorger in Arnhem? Dan nodigen we u graag uit hieraan deel te nemen. 

Advocaat in de buurt nodig[1]

In gesprek

Bent u mantelzorger en wilt u ons vertellen wat mantelzorgen voor u betekent? Meldt u dan aan voor 1 van de online gesprekken:

Organisaties die betrokken zijn bij het helpen van mantelzorgers mogen deze gesprekken ook bijwonen. Zij zijn erbij om mee te luisteren naar uw verhaal en kunnen aan het eind van het gesprek kort een paar vragen stellen.

Aanmelden

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Renske Verheij (r.verheij@spectrumelan.nl[2], telefoonnummer 06 22 440 060) of Tijmen van Kuijk (t.vankuijk@spectrumelan.nl[3], telefoonnummer 06  38 033 295).

[4]
Heeft u vragen over een woon of autoverzekering?[5]
Endnotes:
  1. Advocaat in de buurt nodig: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/
  2. r.verheij@spectrumelan.nl: mailto:r.verheij@spectrumelan.nl
  3. t.vankuijk@spectrumelan.nl: mailto:t.vankuijk@spectrumelan.nl
  4. [Image]: http://www.esde.nu
  5. Heeft u vragen over een woon of autoverzekering?: http://www.esde.nu

Source URL: https://haberarnhem.nl/2022/01/14/zorgen-voor-een-hulpbehoevende-naaste-wat-doet-dat-met-u/