Klarendaller Hofs keert terug als assistent-coach bij Vitesse 1

Klarendaller Hofs keert terug als assistent-coach bij Vitesse 1

Vitesse heeft de technische staf van het eerste elftal weer een bredere invulling gegeven. Nicky Hofs wordt vanuit de Onder 21 doorgeschoven naar de Arnhemse hoofdmacht, waar hij tot het einde van het lopende seizoen als assistent-trainer zal fungeren. ((foto: copyright Vitesse)

Nicky Hofs als assistent bij Vitesse 1

Eerder ook al assistent geweest bij Vitesse 1

De 38-jarige Arnhemmer, die tegenwoordig niet meer in Klarendal woont, bekleedde deze rol eerder ook al drie seizoenen, van 2017 tot 2019.
Omdat Dick Schreuder in november naar PEC Zwolle vertrok, was Vitesse op zoek naar een nieuwe assistent-coach. Met Hofs voegt er zich een echte clubman bij de technische staf van hoofdtrainer Thomas Letsch. De voormalig middenvelder kwam niet alleen in zijn spelerscarrière tot maar liefst 194 wedstrijden en 39 doelpunten in het shirt van Vitesse, maar lanceerde in 2013 ook zijn trainersloopbaan in Arnhem.

Hofs was coach van de O16, O17 en O19 en kwam daarna, na drie seizoenen als assistent-trainer bij Vitesse 1, voor de groep te staan bij de Onder 21. Daar was hij bezig aan zijn tweede seizoen.

advocaat in de buurt nodig

ReactiesRelated Articles

Yasin Köylü: ‘Ik vind dit diep schamend en niet kunnen’

Bekende voetballer Yasin Köylü liet maandag van zich horen door een emotionele reactie te delen via Facebook. De speler van AFC

Kado van Aya Sofya moskee aan Arnhemse vluchtelingen

Verschillende burgeracties zorgen ervoor dat de vluchtelingen die in Arnhem zijn aangekomen toch enigzins het gevoel krijgen dat men welkom

Turkse International tekent bij Italiaanse grootmacht Inter Milan

De Turkse International wordt weggekaapt bij de Turkse club en tekent bij Inter Milan. Reacties