Gaat Badr Hari weer in Arnhem vechten na contractverlenging?

Gaat Badr Hari weer in Arnhem vechten na contractverlenging?

GLORY kondigt vandaag aan dat zwaargewicht kickbokslegende Badr Hari (106-16, 92 KO) een meerjarige contractverlenging heeft getekend bij ‘s werelds grootste kickboksorganisatie.
 
GLORY legt belangrijke atleet vast

Met de verlenging van Hari legt GLORY een belangrijke atleet in de talentrijke zwaargewicht divisie voor de komende jaren vast. Hari hoopt begin 2022 direct een einde te maken aan een reeks van drie verloren gevechten, waarin hij in elk van deze gevechten op voorsprong stond voordat deze abrupt ten einde kwamen.
 
Hari krijgt tijdens GLORY 80 op 19 maart in de Trixxo Arena in Hasselt, België de kans om zijn meest recente verlies te wreken. Eerdere berichtgeving over een gevecht in Arnhem is hierdoor niet meer van toepassing. Dit bevestigde GLORY met een persbericht over het gevecht in Hasselt. Die avond neemt hij het opnieuw op tegen opkomend talent Arek Wrzosek (14-5, 9 KO).


 
Wrzisek ging in eerste gevecht bijna neer

Het eerste gevecht tussen de twee vechters vond afgelopen september plaats tijdens GLORY 78. Hari domineerde vanaf het startsignaal het gevecht met drie knockdowns in de eerste twee rondes. Terwijl Wrzosek op het punt stond verslagen te worden, plaatste de Pool uit het niets een verbluffende hoge trap op het hoofd van Hari, waardoor Hari halverwege de tweede ronde knock-out ging. Deze finisher leverde Wrzosek de titel ‘Knock-out van 2021’ op en wordt gezien als één van de grootste comebacks in de geschiedenis van de vechtsport.
 
“We zijn verheugd dat het contract met Badr Hari is verlengd en dat we onze fans een gevecht en een rematch gaan geven waar ze al maanden om vragen” zegt Executive Vice Chairman van GLORY Scott Rudmann“Voor zowel Wrzosek als Hari staat er veel op het spel ​​in dit gevecht. Het belooft dan ook een memorabele avond te worden.”
 
GLORY 80 markeert de eerste terugkeer van GLORY naar België sinds GLORY 39 Brussel in 2017.Related Articles

Max is de vriendelijkste pakketbezorger van Arnhem

De bewoners van de Arnhemse wijk Sint Maarten en Sonsbeekkwartier hebben een ode gebracht aan de bekendste pakketbezorger van Arnhem,

Tankstation Texaco in Arnhem gaat binnenkort verdwijnen als merknaam

Tankstation Texaco aan de N325 in Arnhem gaat er mee stoppen, althans zien we Texaco niet meer terug als merknaam.

Vitesse staat na 16 jaar weer in de halve finale van het bekertoernooi

Vitesse zorgde donderdagavond voor een stunt in Arnhem door kampioenskandidaat Feyenoord met 2-0 te verslaan.

Geverifieerd door MonsterInsights