FVD doet definitief mee in Arnhem!

FVD doet definitief mee in Arnhem!

Eerder kondigde Forum voor Democratie aan voornemens te zijn in 50 gemeenten mee te willen doen. De partij is trots dat de lijsten in alle 50 gemeentes zijn goedgekeurd en daarmee deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in alle gemeenten definitief is! (foto: fvd Arnhem)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

In een verklaring staat verder het volgende: Op 16 maart 2022 kan er dus nu ook in de gemeente Arnhem gestemd worden op Forum voor Democratie. Er valt dus voor het eerst écht iets te kiezen. 

FVD Arnhem wil: 

–       Stoppen met alle coronamaatregelen 

–       Lokale democratie versterken via referenda

–       Snel meer betaalbare woningen bijbouwen 

–       Lagere energierekening; niet van het gas af

–       Veiligheid garanderen; geen AZC’s

–       Geen windturbines, geen zonnevelden 

Lijsttrekker voor FVD Arnhem is Gino Luurssen. Hij en zijn team zijn er helemaal klaar voor en hebben ontzettend veel zin in de campagne! 

ReactiesRelated Articles

Cetintas (SP) jurylid tijdens verkiezing mooiste foto Arnhem

SP-raadslid Abdurrahman Cetintas is samen met, wethouder Ine van Burgsteden, Guus van der Laak (Zuid Centraal) en Cathelijne Bouwkamp (GroenLinks) jurylid

Altijd al wel een kijkje willen nemen in het stadhuis?

Altijd al een kijkje willen nemen in het politieke hart van Arnhem? Kom tijdens de Open Monumentendag naar het stadhuis.

KNVB roept Nederlands-Turkse Aleyna op voor regioteam

*-/De KNVB heeft een uidnodiging gestuurd naar Alyena Kaplan van Elsweide. De voetbalster van de Turkse club Elsweide mag zich