3 redenen waarom Zula Cafe & Restaurant het zo goed doet

3 redenen waarom Zula Cafe & Restaurant het zo goed doet

Zula Cafe & Restaurant doet het beter dan verwacht, blijkt uit onderzoek van de foodredactie. Het restaurant aan het Jhonny van Doornplein bestaat nog niet zo lang in Arnhem, maar is een van de nieuwste trekpleisters van Arnhem. Vanuit de regio krijgt het restaurant veel bezoek blijkt ook uit online reacties.

Advocaat in de buurt

Veel bezoekers zijn positief over Zula Cafe & Restaurant

Veel bezoekers van het restaurant zijn enorm positief over de gerechten en de sfeer op locatie. Online reviews die we tegenkomen bevestigen dit ook. Bezoekers hebben het vooral over over de inrichting, klantvriendelijkheid en interieurdesign van het restaurant. ‘Bij binnenkomst gaat er een wereld voor je open, zeer ontspannen sfeer, overzichtelijk. mooie inrichting.’, aldus meneer Bafrali. En Martin Hoogvliet reageert alsvolgt: ”Zeer aan te raden! Heel sfeervol, prachtig interieur, gezellig en ruim; vriendelijk personeel! Goede koffie en heerlijke lunch genoten. We komen terug!’

Door een bijzondere interieurdesign en een goede service zorgt Zula Cafe & Restaurant ervoor dat een bezoek naar de Randstad niet altijd meer nodig is. Een restaurant Beymen of ┼×erifo─člu restaurant heeft nu een serieuze concurrent in hartje Arnhem voor mensen die heerlijk Turks willen eten in een restaurant. En parkeren is ook geen probleem, met parkeergarage Musis op 50 meter afstand. Voor de niet kenners; Zula Cafe & Restaurant is op de begane grond gevestigd van het gebouw wat voorheen Vroom & Dreesmann was.

4,2 sterren van de 5 via Google Reviews

Ondanks dat Zula een 4,2 krijgt van de 5 sterren bij de Google Reviews is niet iedereen vanzelfsprekend tevreden over het eten. ”Zo was een bezoeker alles behalve tevreden en ging alles verkeerd. ‘Eten en bediening was slecht. De helft werd na 5 keer vragen nog niet gebracht.”, aldus Filiz Demirci. Bij Zula doen ze wel alles om de klant tevreden te houden en maximaal service te verlenen. Het bedrijf heeft wel geprobeerd om deze dame te bereiken om een kosteloze diner aan te bieden, en betreurt dat niet alles vlekkeloos is verlopen.”

De reviews van Zula Cafe & Restaurant zijn alsvolgt:

4,2 sterren van de 5 via Google (60 reviews)
4,4 sterren van de 5 via Facebook (14 reviews)
3,7 sterren van de 5 via (Thuisbezorgd) (50 reviews)

ReactiesRelated Articles

Twee mannen aangehouden met 400 kilo vuurwerk

Het is weer bijna tijd voor vuurwerk. De voorbereidingen voor het kopen van vuurwerk is al van start gegaan. Reacties

Bekendste crimineel van Arnhem met heel veel geweld opgepakt

De bekendste crimineel van Arnhem is net een paar minuten geleden opgepakt in een drukke winkelstraat in de stad. Verschillende

VIDEO Twee broers (14-18) zonder aanleiding in centrum Arnhem in elkaar geslagen

De politie geeft beelden vrij van het moment dat de 14-jarige en 18-jarige broertjes in elkaar worden geslagen. Reacties