3 redenen waarom Zula Cafe & Restaurant het zo goed doet

3 redenen waarom Zula Cafe & Restaurant het zo goed doet

Zula Cafe & Restaurant doet het beter dan verwacht, blijkt uit onderzoek van de foodredactie. Het restaurant aan het Jhonny van Doornplein bestaat nog niet zo lang in Arnhem, maar is een van de nieuwste trekpleisters van Arnhem. Vanuit de regio krijgt het restaurant veel bezoek blijkt ook uit online reacties.

Advocaat in de buurt

Veel bezoekers zijn positief over Zula Cafe & Restaurant

Veel bezoekers van het restaurant zijn enorm positief over de gerechten en de sfeer op locatie. Online reviews die we tegenkomen bevestigen dit ook. Bezoekers hebben het vooral over over de inrichting, klantvriendelijkheid en interieurdesign van het restaurant. ‘Bij binnenkomst gaat er een wereld voor je open, zeer ontspannen sfeer, overzichtelijk. mooie inrichting.’, aldus meneer Bafrali. En Martin Hoogvliet reageert alsvolgt: ”Zeer aan te raden! Heel sfeervol, prachtig interieur, gezellig en ruim; vriendelijk personeel! Goede koffie en heerlijke lunch genoten. We komen terug!’

Door een bijzondere interieurdesign en een goede service zorgt Zula Cafe & Restaurant ervoor dat een bezoek naar de Randstad niet altijd meer nodig is. Een restaurant Beymen of ┼×erifo─člu restaurant heeft nu een serieuze concurrent in hartje Arnhem voor mensen die heerlijk Turks willen eten in een restaurant. En parkeren is ook geen probleem, met parkeergarage Musis op 50 meter afstand. Voor de niet kenners; Zula Cafe & Restaurant is op de begane grond gevestigd van het gebouw wat voorheen Vroom & Dreesmann was.

4,2 sterren van de 5 via Google Reviews

Ondanks dat Zula een 4,2 krijgt van de 5 sterren bij de Google Reviews is niet iedereen vanzelfsprekend tevreden over het eten. ”Zo was een bezoeker alles behalve tevreden en ging alles verkeerd. ‘Eten en bediening was slecht. De helft werd na 5 keer vragen nog niet gebracht.”, aldus Filiz Demirci. Bij Zula doen ze wel alles om de klant tevreden te houden en maximaal service te verlenen. Het bedrijf heeft wel geprobeerd om deze dame te bereiken om een kosteloze diner aan te bieden, en betreurt dat niet alles vlekkeloos is verlopen.”

De reviews van Zula Cafe & Restaurant zijn alsvolgt:

4,2 sterren van de 5 via Google (60 reviews)
4,4 sterren van de 5 via Facebook (14 reviews)
3,7 sterren van de 5 via (Thuisbezorgd) (50 reviews)Related Articles

De eerste plannen voor Landgoed Klingelbeek worden onthuld

Het is onder Arnhemmers een bekende plek waarover druk wordt gespeculeerd: Landgoed Klingel- beek. Het landgoed is in 2015 aangekocht

Barber Talks met Furkan YT breekt record

Online programma Barber Talks van Alem the Barber heeft een recordpubliek bereikt met de uitzending met fortnite expert en vlogger

Eindelijk een snelle manier om rijbewijs aan te vragen in Arnhem

Het project Digitaal Aanvragen Rijbewijs is op 1 oktober gestart. Tegenwoordig kun je de verlenging van de rijbewijs online aanvragen

Geverifieerd door MonsterInsights