Mark Tesselhoff treedt toe als partner bij BMV Makelaars

by AMS97531A123 | 17 februari 2022 06:00

ARNHEM – Per 1 januari 2022 treedt drs. Mark Tesselhoff RT (43) als vierde partner toe bij BMV Makelaars (voorheen Strijbosch Thunnissen Arnhem). Met de toetreding van Mark Tesselhoff vormen Erwin Broersma, Maarten Muller en Jacco Vogelaar samen de directie van BMV Makelaars.

Advocaat in de buurt[1]

Tesselhoff is inmiddels al ruim 10 jaar werkzaam bij BMV Bedrijfsmakelaars en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor Logistiek, Bedrijfsruimte en Kantoren binnen het bedrijf. “Ik heb veel zin om in mijn nieuwe rol bij te dragen aan de verdere groeiambities van BMV. Ik zie hiervoor nog veel mogelijkheden” aldus Tesselhoff.  

BMV Makelaars is in 15 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende allround speler op het gebied van Wonen, Commercieel Vastgoed, Taxaties, Research en Consultancy in de regio groot Arnhem. Momenteel zijn er ruim 25 vastgoedprofessionals werkzaam bij BMV. BMV Makelaars is partner in Dynamis en één van de grootste makelaarskantoren in Oost-Nederland.

Endnotes:
  1. Advocaat in de buurt: https://haberarnhem.nl/2015/03/30/voorbeeld-arnhemmer-van-mavo-leerling-tot-waardevolle-advocaat/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2022/02/17/mark-tesselhoff-treedt-toe-als-partner-bij-bmv-makelaars/