Volt presenteert verkiezingsprogramma ook in het Engels

by AMS97531A123 | 21 februari 2022 18:10

Bij Volt staat inclusiviteit hoog in het vaandel. Daarom presenteert de partij een verkiezingsprogramma in het Engels en komt er binnenkort ook een programma in laagdrempelige taal aan.

Ozkara Advocaten maakt opvallende naam als advocaat bekend[1]

Het verkiezingsprogramma van Volt verschijnt ook in het Engels. Hiermee wil de partij een doelgroep aanspreken die andere partijen vaak vergeten: de internationale inwoners van Arnhem. Volt vergeet ook een andere groep niet: voor Arnhemmers die meer moeite hebben met lezen of moeilijke woorden, verschijnt binnenkort een verkiezingsprogramma in begrijpelijke en toegankelijke taal. Deze uitgaven verschijnen naast het reguliere programma.

Een toegankelijk verkiezingsprogramma

Dit past volgens lijsttrekker Niels Scholten helemaal bij Volt. De partij wil namelijk zoveel mogelijk mensen betrekken bij de lokale politiek. Dat begint bij het toegankelijk maken van het verkiezingsprogramma voor alle Arnhemmers. “Ons verkiezingsprogramma laat zien hoe de Europese identiteit van Volt samenkomt met de vraagstukken van Arnhem: Europees denken, lokaal doen.”

Volt Arnhem staat voor een nieuwe generatie in de Arnhemse politiek. Een generatie die kiest voor samenwerking en verbinding. Volt gaat voor inspraak voor alle Arnhemmers, een klimaatneutraal Arnhem in 2040, en betaalbaar en duurzaam wonen voor iedereen. Scholten benadrukt dat de partij er klaar voor is om samen met de Arnhemmers te werken aan de toekomst.

Endnotes:
  1. Ozkara Advocaten maakt opvallende naam als advocaat bekend: https://haberarnhem.nl/2020/12/30/ozkara-advocaten-maakt-opvallende-naam-als-advocaat-bekend/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2022/02/21/volt-presenteert-verkiezingsprogramma-ook-in-het-engels/