Paarse megabal leidt campagne Volt in 

Paarse megabal leidt campagne Volt in 

Arnhem, 26-02-2022 – Wie op zaterdag door het centrum van Arnhem liep, kon er niet omheen: politieke partij Volt wil groot worden in de gemeenteraad. 

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Een paarse megabal van bijna 2 meter doorsnee ontneemt het zicht op het Gemeentehuis. Politieke partij Volt, actief in bijna alle Europese landen, laat duidelijk merken dat ze grootse plannen heeft voor de stad Arnhem. De partij is met veel vrijwilligers aanwezig om de lokale inwoners te winnen voor haar vooruitstrevende ideeën. Dit moet over een paar weken leiden tot een groot aantal zetels bij de Gemeenteraadsverkiezingen. Mede dankzij het goede weer komen veel geïnteresseerden  kennismaken met de nieuwe partij. 

Kandidaat Raadslid Wibe Snelting: “Dit was een zeer succesvolle campagnedag. Het was erg gezellig, positief en leuk. Veel inwoners hebben kennis kunnen maken met onze grootse plannen, die een mooie mix zijn tussen vernieuwende ideeën en bewezen oplossingen uit andere (Europese) steden. Hiermee zijn we ambitieus en mikken we op 3 zetels. Gezien het enthousiasme vandaag, moet dat zeker mogelijk zijn!

ReactiesRelated Articles

Selectie architecten vernieuwing Museum Arnhem gestart

De procedure die moet leiden tot de architectenkeuze voor de ingrijpende vernieuwbouw van het Museum Arnhem – kosten ruim 11

Uitslag EU verkiezingen Arnhem: Weer veel verschuiving

PVDA is de grootste winnaar in Arnhem. De Partij haalt 10.100 stemmen in Arnhem. GL haalt een tweede plek met

Bokslegende Orhan Delibas en Tunahan Kuzu komen naar opening in Arnhem

Bokslegende Orhan Delibas en lijsttrekker Tunahan Kuzu van beweging Denk komen vrijdag naar Arnhem voor de opening van Snackhouse Arnhem.