De 3 smaakmakers van de gemeenteraad in Arnhem

De 3 smaakmakers van de gemeenteraad in Arnhem

DENK gemeenteraadslid Talip Aydemir is een van ‘De Smaakmakers’ in de gemeenteraad van Arnhem. Dit maakte de Gelderlander onlangs bekend in een rapport over de gemeenteraad van Arnhem in de afgelopen vier jaar.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Aydemir heeft veel humor
Aydemir is volgens de journalisten een van ’De Smaakmakers’ omdat hij met humor en een nuchter verstand de vinger op de zere plek weet te leggen. Ook kan hij de discussie een wending geven met een verhaal uit de praktijk. De geboren en getogen Arnhemmer staat op plek 2 van de kandidatenlijst van DENK.

Nede kan haar tanden laten zien
Nathalie Nede van de Christenunie is een andere Smaakmaker. De lijsttrekker komt heel lief over maar kan ook haar tanden laten zien indien dat nodig is. Zij bracht de discriminatierel in het stadhuis aan het rollen en bleef hier maandenlang vragen over stellen.

Elfrink heeft veel kennis en domineert
De andere ’Smaakmaker’ is de ervaren lijsttrekker van de SP Gerrie Elfrink. De ex-wethouder van Arnhem (8 jaar lang) heeft enorm veel kennis en domineert in de raad. Volgens de Gelderlander is hij ook een smaakmaker, al is de smaak vaak bitter.

De gemeenteraadsverkiezingen duurt dit jaar drie dagen en Arnhemmers kunnen op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart stemmen.

ReactiesRelated Articles

Meer nieuwe coffeeshops in Arnhem na aanpassing wetgeving

Arnhem krijgt er in totaal drie coffeeshops bij. Het coffeeshopbeleid van de stad gaat veranderen waardoor er ruimte is voor

76-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor handel in harddrugs

Meerdere meldingen omtrent deze zaak heeft er voor gezorgd dat de politie een ‘kijkje’ ging nemen. Reacties

Extra drukte verwacht bij kraampje Arnhemse Kebab-Koning in Klarendal

De Arnhemse kebab-koning stond zaterdag alweer klaar in Klarendal om broodjes kebab aan te bieden. Het kraampje van Barlas Döner