De 3 smaakmakers van de gemeenteraad in Arnhem

De 3 smaakmakers van de gemeenteraad in Arnhem

DENK gemeenteraadslid Talip Aydemir is een van ‘De Smaakmakers’ in de gemeenteraad van Arnhem. Dit maakte de Gelderlander onlangs bekend in een rapport over de gemeenteraad van Arnhem in de afgelopen vier jaar.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Aydemir heeft veel humor
Aydemir is volgens de journalisten een van ’De Smaakmakers’ omdat hij met humor en een nuchter verstand de vinger op de zere plek weet te leggen. Ook kan hij de discussie een wending geven met een verhaal uit de praktijk. De geboren en getogen Arnhemmer staat op plek 2 van de kandidatenlijst van DENK.

Nede kan haar tanden laten zien
Nathalie Nede van de Christenunie is een andere Smaakmaker. De lijsttrekker komt heel lief over maar kan ook haar tanden laten zien indien dat nodig is. Zij bracht de discriminatierel in het stadhuis aan het rollen en bleef hier maandenlang vragen over stellen.

Elfrink heeft veel kennis en domineert
De andere ’Smaakmaker’ is de ervaren lijsttrekker van de SP Gerrie Elfrink. De ex-wethouder van Arnhem (8 jaar lang) heeft enorm veel kennis en domineert in de raad. Volgens de Gelderlander is hij ook een smaakmaker, al is de smaak vaak bitter.

De gemeenteraadsverkiezingen duurt dit jaar drie dagen en Arnhemmers kunnen op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart stemmen.

ReactiesRelated Articles

Tien luxe appartementen en een exclusief penthouse bij De Appelplaats

Een van de nieuwste woonwijken van Arnhem krijgt er zeer binnenkort tien luxe appartementen en een exclusief penthouse bij. Volgens

Vitesse oefent in Driel tegen Turkse subtopper

Vitesse oefent op woensdag 24 juli om 19.00 uur tegen het Turkse Sivasspor dat al jaren naar Nederland komt voor

Succesketen De Gastronoom maakt nieuwe locatie in Arnhem bekend

Een van de bekendste cafetaria’s in heel Gelderland maakte onlangs bekend dat er alweer een nieuwe locatie komt voor De