De 3 smaakmakers van de gemeenteraad in Arnhem

De 3 smaakmakers van de gemeenteraad in Arnhem

DENK gemeenteraadslid Talip Aydemir is een van ‘De Smaakmakers’ in de gemeenteraad van Arnhem. Dit maakte de Gelderlander onlangs bekend in een rapport over de gemeenteraad van Arnhem in de afgelopen vier jaar.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Aydemir heeft veel humor
Aydemir is volgens de journalisten een van ’De Smaakmakers’ omdat hij met humor en een nuchter verstand de vinger op de zere plek weet te leggen. Ook kan hij de discussie een wending geven met een verhaal uit de praktijk. De geboren en getogen Arnhemmer staat op plek 2 van de kandidatenlijst van DENK.

Nede kan haar tanden laten zien
Nathalie Nede van de Christenunie is een andere Smaakmaker. De lijsttrekker komt heel lief over maar kan ook haar tanden laten zien indien dat nodig is. Zij bracht de discriminatierel in het stadhuis aan het rollen en bleef hier maandenlang vragen over stellen.

Elfrink heeft veel kennis en domineert
De andere ’Smaakmaker’ is de ervaren lijsttrekker van de SP Gerrie Elfrink. De ex-wethouder van Arnhem (8 jaar lang) heeft enorm veel kennis en domineert in de raad. Volgens de Gelderlander is hij ook een smaakmaker, al is de smaak vaak bitter.

De gemeenteraadsverkiezingen duurt dit jaar drie dagen en Arnhemmers kunnen op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart stemmen.

ReactiesRelated Articles

Tijdschrift over afval scheiden in Arnhem blijft interessant

Het tweede nummer van ‘Aan de bak’, het tijdschrift over afval scheiden in Arnhem is alweer gepubliceerd. Voor de liefhebbers

Turks Platform Arnhem staat stil bij slachtoffers Tweede Wereldoorlog

Voor Nederland zijn de data van 4 en 5 mei belangrijk. Vlaggen worden gehalveerd. 4 mei wordt gevierd als de

Brievenbus en ramen opgeblazen terwijl bewoonster thuis is

Zaterdagavond rond 21.00 uur is er een brievenbus opgeblazen. Hierbij zijn ook meerdere ramen vernield. Reacties