Bestuur Turkiyem moskee in Arnhem herkozen

Bestuur Turkiyem moskee in Arnhem herkozen

Door: Mustafa Koyuncu/Arnhem
De bij de HDV aangesloten Türkiyem moskee, ontving de goedkeuring om door te gaan met. Tijdens de algemene ledenvergadering vormden Yasin Doğruyol, Hakan Gecol en Orhan Ammar Arslan een commissie voor die de algemene leden vergadering in goede banen leidde.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Er werd eerst een presentatie gehouden voor de afgevaardigden, die presentatie kregen over de voorbije bestuursactiviteiten en de inkomsten en uitgaven, die in het persbericht zijn toegelicht. Nadat het hoofd van de raad van toezicht, Hacı Mehmet Eroğlu, had goedgekeurd, aanvaardde hij de financiële stukken en gaf hij een akkoord voor de financiële verantwoording van het bestuur .

In zijn toespraak zei president Galip Aydemir: ‘Onze structuur is de garantie voor wat we zullen doen. Om ons werk als bestuur voort te zetten en af ​​te maken. Door de jeugd genoeg begeleiding en coaching te bieden om te groeien in Arnhem.

Terwijl opvoeding begint bij het gezin, nemen we de Nederlandse opvoeding serieus door belang te hechten aan de opvoeding van onze kinderen rekening houden met Turkse culturele waarden. We hebben vrijwilligers om ons werk uit te breiden. In de nieuwe situatie is onze public relations breed en gaan we verder met het ledenaantal te laten groeien. We willen een nieuwe moskee neerzetten die onze leden zelf gaan verzorgen en waar ze aan gaan werken in een bouwcommissie.’ Hij bedankte ook degenen die hebben bijgedragen aan de de locatie van de Turkiyem moskee aan de Eemslaan.

De nieuwe raad van bestuur bestaat uit Galip Aydemir, Erdal Çıtırkı, Adem Karaçiftçi, İdiris Zorlu, Metin Karakaya, Nesrin Menkutaş, Sezer Cona, Duran Taşdemir, Ahmet Ekmekçi, Erol Yırtici.

Reserveleden bestaan uit: Sedat Ulubaş, İbrahim Mutlu, Muammer Duman.

Raad van Commissarissen die als kascommissie gaan functioneren zijn: Hacı Mehmet Eroğlu, Murat Biçiçi, Ahmet Uzun.

ReactiesRelated Articles

Car Cleaning Arnhem maakt auto’s schoner dan schoon

Car Cleaning Arnhem is een merk geworden in Arnhem en omstreken. Het bedrijf zorgt dagelijks voor schonere auto’s op de

Burgemeester Ahmed Marcouch reageert emotioneel na moord op 12-jarige Arnhemmer

Heel Arnhem weet inmiddels dat het slachtoffer in de woning aan de Dragonstraat in Malburgen een 12-jarige jongen is. De

Twee traumahelikopters aan de Hommelseweg in Arnhem

De donderdag op de vrijdag net voor 02:00 uur vond er een eenzijdig ongeval plaats in de bocht Cattepoelseweg met