Keukenbedrijf Saranta viert 1-jarig bestaan

Keukenbedrijf Saranta viert 1-jarig bestaan

Door alle corona maatregelen heeft Keuken- en Sanitairverkoper Saranta geen officiële opening kunnen houden. Het bedrijf wil dit dan nu combineren met het 1-jarig bestaan in Wehl. Al vanaf dag een is Saranta een succesformule voor veel gezinnen die op zoek zijn naar inspiratie voor keukens en allerie soorten sanitair.

Op zoek naar een advocaat voor uw zaak?

Heel veel keuze aan keukens

Saranta heeft een onderscheidend formule en een plan van aanpak om het voor de mensen makkelijker te maken dan dat het is. Met heel veel keuze aan keukens en visuals krijgen een beeld van een keuken zoals zij dat graag willen zien in hun eigen keuken. De locatie in Wehl is dan ook bijzonder geschikt voor gezinnen die veel keukens en sanitair willen vergelijken alvorens ze een keuze maken. Het bedrijf levert nu al in heel Gelderland en andere grote steden vanwege de enorme vraag naar keukens.

Ook Rolluiken en kozijnen bij Saranta

Niet alleen voor keukens moet je wezen bij Saranta. Het bedrijf heeft ook een enorm aanbod aan rolluiken en kozijnen. Met een eigen showroom en veel expertise staat de service hoog in het vaandel bij Saranta. Ongeacht het budget stelt het kwaliteitsteam van Saranta altijd hoge eisen aan alle producten.

Heeft u vragen over keukens, sanitair of kozijnen dan is dit uw kans om Saranta ook van binnen te zien. Vrijdag 1 april 2022 vanaf 15:00 uur is er weer een gelegenheid om de showroom te bezoeken onder het genot van hapjes en drankjes.



Related Articles

Zeven nieuwe Arnhemmers krijgen Nederlandse nationaliteit

Wethouder Rob Konig heeft zeven Arnhemmers welkom geheten als nieuwe Nederlanders. 

Olde Beth als unieke en exclusieve locatie makkelijk bereikbaar voor bruiloften

Zalencentrum Olde Beth in Wehl is jaar en dag een begrip in de regio. Vanuit heel Nederland zijn er regelmatig

Waar mag je wel roken ondanks rookverbod horeca?

Het zijn zware tijden voor horecaondernemers en bezoekers van horecagelegenheden. De handhaving van het rookverbod zou volgens de NVWA per

Geverifieerd door MonsterInsights