Keukenbedrijf Saranta viert 1-jarig bestaan

Keukenbedrijf Saranta viert 1-jarig bestaan

Door alle corona maatregelen heeft Keuken- en Sanitairverkoper Saranta geen officiĆ«le opening kunnen houden. Het bedrijf wil dit dan nu combineren met het 1-jarig bestaan in Wehl. Al vanaf dag een is Saranta een succesformule voor veel gezinnen die op zoek zijn naar inspiratie voor keukens en allerie soorten sanitair.

Op zoek naar een advocaat voor uw zaak?

Heel veel keuze aan keukens

Saranta heeft een onderscheidend formule en een plan van aanpak om het voor de mensen makkelijker te maken dan dat het is. Met heel veel keuze aan keukens en visuals krijgen een beeld van een keuken zoals zij dat graag willen zien in hun eigen keuken. De locatie in Wehl is dan ook bijzonder geschikt voor gezinnen die veel keukens en sanitair willen vergelijken alvorens ze een keuze maken. Het bedrijf levert nu al in heel Gelderland en andere grote steden vanwege de enorme vraag naar keukens.

Ook Rolluiken en kozijnen bij Saranta

Niet alleen voor keukens moet je wezen bij Saranta. Het bedrijf heeft ook een enorm aanbod aan rolluiken en kozijnen. Met een eigen showroom en veel expertise staat de service hoog in het vaandel bij Saranta. Ongeacht het budget stelt het kwaliteitsteam van Saranta altijd hoge eisen aan alle producten.

Heeft u vragen over keukens, sanitair of kozijnen dan is dit uw kans om Saranta ook van binnen te zien. Vrijdag 1 april 2022 vanaf 15:00 uur is er weer een gelegenheid om de showroom te bezoeken onder het genot van hapjes en drankjes.

ReactiesRelated Articles

Albert Heijn keert niet terug op de Geitenkamp

De heer Lareman kwam maandagavond namens ondernemers uit de wijk. Hij deed dit tijdens de inspreekronde van de gemeenteraad op

Arnhemse tafeltennisster Suzanne speelt op hoogste niveau in Duitsland

Arnhem heeft veel meer topsporters dan velen weten. De hoofdstad van Gelderland heeft ook een van de beste tafeltennissers van

Ondernemersvereniging MUSIAD heeft al een kandidaat voor het voorzitterschap in Arnhem

De Turks-Nederlandse ondernemersvereniging MUSIAD krijgt naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe voorzitter bij de Arnhemse afdeling. Reacties