Grote brand in Arnhem mogelijk aangestoken

Grote brand in Arnhem mogelijk aangestoken

De grote brand, die vrijdag in de vroege ochtend uitbrak is volgens de eerste berichten mogelijk aangestoken. De grote brand, bij ARO wonen, was best heftig en het duurde tot laat in de ochtend om het uit te blussen. Veel bewoners moesten dan ook de woningen ontruimen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De brandweer had veel moeite om de grote brand te blussen, ondanks dat de brandweer op 100 meter van de Boulevard Heuvelink is gevestigd. Waarom de brand zo groot was en niet snel te blussen moet blijken uit een sporenonderzoek.

Politie op zoek naar twee getuigen
De politie is nu op zoek naar twee getuigen die om 04.00 in de nacht op de Boulevard Heuvelink liepen. Of ze iets met de brand te maken hebben is niet duidelijk. Andere getuigen worden ook opgeroepen om beelden of andere informatie te delen met de politie.

De politie heeft ook inmiddels een speciale trailer voor de deur staan om het sporenonderzoek goed te leiden. De straat is deels afgezet, waardoor je nu niet langs de locatie kunt wandelen.

Experts melden dat de meubelzaak, met een brandweer om de hoek, nooit zoveel schade had mogen toebrengen. Met meerdere brandweerwagens zou de brand eerder onder controle moeten zijn, tenzij de meubelzaak vol zat met brandbaar materiaal.



Related Articles

Felle reactie van bestuur Turkse Festival op haatactie Actiegroep Doorbraak

Het bestuur van het Turks Festival Arnhem geeft graag de volgende verklaring af n.a.v. de beschuldigingen welke sinds 4 juni

Veel vraag naar tickets wedstrijd FC Twente – Fenerbahce

FC Twente heeft zich net als de Turkse club Fenerbahce geplaatst voor de play-offs van de UEFA Conference League. FC

Deze Arnhemse cafe’s en kroegen krijgen nieuwe eigenaren

De burgemeester van Arnhem heeft verschillende  nieuwe aanvragen ontvangen voor bedrijven die zich gaan vestigen in Arnhem. Bij een aantal

Geverifieerd door MonsterInsights