Eindtoets groep 8 is gestart!

Eindtoets groep 8 is gestart!

Vrijdag 15 april zijn de eerste scholen gestart met de meest adaptieve en digitale Eindtoets van AMN. Toch een spannende dag voor de leerlingen, maar ook voor leerkrachten en docenten. Gelukkig duurt deze eindtoets niet drie dagdelen, maar slechts gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Daarnaast worden onnodige moeilijke of makkelijke opgaven vermeden door het adaptieve karakter van de toets. Dat scheelt enorm voor de leerlingen èn leerkrachten! Ook qua stress natuurlijk.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De komende twee weken zullen steeds meer scholen, ook in Arnhem en omgeving, de AMN Eindtoets afnemen bij hun leerlingen. Vooral op 19 en 20 april zijn duizenden leerlingen druk bezig om te laten zien waar ze nu staan in hun ontwikkeling. Want daar gaat het uiteindelijk allemaal om: hoe heeft de leerling zich ontwikkeld, wat kan hij of zij en welke vervolgopleiding zou daar goed bij passen.

Irma Rebergen en Douwe Venema (beiden op foto) van onze Eindtoets-helpdesk hebben alle vertrouwen in een soepele afname door de leerlingen.

Het team van AMN wenst de leerlingen, leerkrachten en ouders veel succes!

Reacties


Tags assigned to this article:
arnhem nieuwsarnhems nieuwsnieuwsnieuws arnhem

Related Articles

Wel of geen D66 aan tafel tijdens onderhandelingen in Arnhem?

Nu de verkiezingen voorbij zijn, en informateur Paul Smeulders is aangesteld, is het wachten of D66 in Arnhem mee gaat

Max is de vriendelijkste pakketbezorger van Arnhem

De bewoners van de Arnhemse wijk Sint Maarten en Sonsbeekkwartier hebben een ode gebracht aan de bekendste pakketbezorger van Arnhem,

Ikea Duiven heeft last van de vakantieperiode

Ikea Duiven heeft last van de schoolvakanties. Reacties