Eindtoets groep 8 is gestart!

Eindtoets groep 8 is gestart!

Vrijdag 15 april zijn de eerste scholen gestart met de meest adaptieve en digitale Eindtoets van AMN. Toch een spannende dag voor de leerlingen, maar ook voor leerkrachten en docenten. Gelukkig duurt deze eindtoets niet drie dagdelen, maar slechts gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Daarnaast worden onnodige moeilijke of makkelijke opgaven vermeden door het adaptieve karakter van de toets. Dat scheelt enorm voor de leerlingen èn leerkrachten! Ook qua stress natuurlijk.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De komende twee weken zullen steeds meer scholen, ook in Arnhem en omgeving, de AMN Eindtoets afnemen bij hun leerlingen. Vooral op 19 en 20 april zijn duizenden leerlingen druk bezig om te laten zien waar ze nu staan in hun ontwikkeling. Want daar gaat het uiteindelijk allemaal om: hoe heeft de leerling zich ontwikkeld, wat kan hij of zij en welke vervolgopleiding zou daar goed bij passen.

Irma Rebergen en Douwe Venema (beiden op foto) van onze Eindtoets-helpdesk hebben alle vertrouwen in een soepele afname door de leerlingen.

Het team van AMN wenst de leerlingen, leerkrachten en ouders veel succes!

Reacties


Tags assigned to this article:
arnhem nieuwsarnhems nieuwsnieuwsnieuws arnhem

Related Articles

Arnhemse speelt in reclamefimpje van grote snackproducent

Arnhemmer Sevval Kayhan, heeft een aanbod gekregen van Anur Halal Food om te spelen in reclamefilmpje.  Anur Food is een

Apple niet meer waardevolste bedrijf na inhalen van..

Apple verliest plek nummer 1 op de wereldbeurs. Wereldbedrijf Apple wordt ingehaald op de beurs en is niet meer de

Goudsmederij Tessa Reijmers komt naar Arnhem

Goudsmederij Tessa Reijmers komt naar Arnhem   Reacties