Eindtoets groep 8 is gestart!

Eindtoets groep 8 is gestart!

Vrijdag 15 april zijn de eerste scholen gestart met de meest adaptieve en digitale Eindtoets van AMN. Toch een spannende dag voor de leerlingen, maar ook voor leerkrachten en docenten. Gelukkig duurt deze eindtoets niet drie dagdelen, maar slechts gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Daarnaast worden onnodige moeilijke of makkelijke opgaven vermeden door het adaptieve karakter van de toets. Dat scheelt enorm voor de leerlingen èn leerkrachten! Ook qua stress natuurlijk.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De komende twee weken zullen steeds meer scholen, ook in Arnhem en omgeving, de AMN Eindtoets afnemen bij hun leerlingen. Vooral op 19 en 20 april zijn duizenden leerlingen druk bezig om te laten zien waar ze nu staan in hun ontwikkeling. Want daar gaat het uiteindelijk allemaal om: hoe heeft de leerling zich ontwikkeld, wat kan hij of zij en welke vervolgopleiding zou daar goed bij passen.

Irma Rebergen en Douwe Venema (beiden op foto) van onze Eindtoets-helpdesk hebben alle vertrouwen in een soepele afname door de leerlingen.

Het team van AMN wenst de leerlingen, leerkrachten en ouders veel succes!


Tags assigned to this article:
arnhem nieuwsarnhems nieuwsnieuwsnieuws arnhem

Related Articles

VIDEO De politie in Nederland maakt nu ook gebruik van een stroomstootwapen/Taser

De politie in Nederland maakt per 1 februari 2017 gebruik van een stroomstootwapen.

Vier mannen beroven hennepkwekerij van 51-jarige man uit Arnhem

Een 51-jarige man is vrijdagavond 10 februari in zijn woning aan de Patersstraat in Arnhem mishandeld door vier onbekende mannen.

Burgemeester Marcouch sluit weer een pand in Arnhem na vondst mega kwekerij

Wie nog niet wist wie de burgemeester van Arnhem is, komt daar vrij snel achter. Ahmed Marcouch, burgemeester in Arnhem,

Geverifieerd door MonsterInsights