Arnhem neemt geen risico, veel undercover agenten tijdens Koningsdag

Arnhem neemt geen risico, veel undercover agenten tijdens Koningsdag

Arnhem neemt geen risico tijdens Koningsdag en heeft veel politie op de been. Behalve agenten die zichtbaar aanwezig zijn, zijn er ook veel agenten in burger die tussen de feestgangers rondlopen en meedansen. Dit blijkt uit diverse aanhoudingen die hebben plaatsgevonden.

Advocaat in de buurt

Centrum Arnhem lekker druk tijdens Koningsdag

Het centrum van Arnhem is zo druk dat veel evenementen nu al druk bezet zijn. De sfeer is goed, en veel mensen genieten van live muziek of allerlei kraampjes op de minder drukke gebieden. Gisterenavond en nacht was dat niet anders. Diverse toegangswegen naar feesten in het centrum van Arnhem waren wel geblokkeerd door feestgangers. Veel politieagenten waren dan ook op alle hoeken van de binnenstad te zien.

Ook veel undercoverpolitie in de stad

Behalve wijkagenten die assisteren in de stad zijn er ook veel undercoveragenten in het centrum van Arnhem. Om hoeveel agenten in burger het gaat is niet bekend. Gisterenavond was het wel druk voor de agenten in burger, bleek tijdens diverse aanhoudingen. De agenten in burger werken supersnel en halen ‘verdachten’ direct weg uit de menigte om zo een spoedcontrole uit te voeren. Bronnen bij de politie melden dat het vaak gaat om feestgangers die anderen lastig vallen, drugsverkopers en anderen die zich misdragen omdat er geen politie in de buurt is.

Om de werkzaamheden van de politie niet tegen te werken, gaan we natuurlijk niet vermelden hoe de agenten in burger erbij lopen tijdens Koningsdag in Arnhem.

ReactiesRelated Articles

Aftreden wethouder Giesing (D66) slecht voor Arnhemse economie

Er zijn nog veel vraagtekens bij het aftreden van wethouder Hans Giesing (D66).  Reacties

Wethouder Elfrink: Stemmingmakerij Gelderlander over ‘verdwijnen’ fontein Kerkplein

Wethouder Elfrink maakt goed gebruik van sociale media. Hij reageert dan ook altijd als hij ergens wat van vindt. Zo

Oudste advocatenkantoor van Arnhem verhuist naar Rijnpoort

ARNHEM – Het oudste advocatenkantoor van Nederland verhuist naar gebouw Rijnpoort aan de Groningensingel 1 te Arnhem. De uitgebreide voorzieningen,