Bizarre diefstal motor bekende Arnhemmer op klaarlichte dag

Bizarre diefstal motor bekende Arnhemmer op klaarlichte dag

Maandagochtend is de motor van Cengiz Kahya gestolen uit de parkeergarage van het appartementencomplex in Arnhem-Zuid. De bestuurslid van de Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) in Arnhem, was maar een paar uur van huis toen dit gebeurde. Online werden meteen al door velen foto’s gedeeld, met de hoop de motor snel terug te vinden.

Gestolen uit afgesloten parkeergarage

Zijn Triumph motor, in gele en zwarte kleuren was nog niet zo oud en dus best gloednieuw te noemen. Het bizarre is dan ook dat de motor, met kenteken 77-MP-HV, is gestolen uit een afgesloten parkeergarage, waar niemand in kan zonder een sleutel. Ondanks dat de motor op slot stond, en bedekt was, is het bewust uitgekozen door de dieven om mee te nemen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Er worden veel motoren gestolen in Nederland, vooral in de grote steden. In Arnhem maken we ook vaak mee dat ‘er vraag is’ naar bepaalde motoren. Verschillende bronnen in de stad melden dat er sprake is van een speciale bende, die op bestelling motoren steelt en dit weer doorverkoopt. Op gestolenobjectenregister.nl kun je een beeld krijgen van hoe vaak motoren in Nederland gestolen worden.

Beelden diefstal motor in Denhaag

Het kan dan ook niet anders dat motorrijders in Arnhem en omgeving worden gevolgd om te achterhalen waar ze wonen. Bij de diefstal van deze Triumph motor, is er mogelijk een vrachtauto of bakwagen betrokken geweest. Je kunt een motor namelijk niet in je eentje optillen en meenemen. Zonder hulp is het dus haast onmogelijk. Op youtube zijn er veel beelden van motoren die worden gestolen, waaronder deze bekende uit Den haag.

Meer informatie? bel dan de politie

Mocht je dus iets opvallends hebben gezien op de maandagochtend bij jou in de buurt. Dat kan een bakwagen zijn op een vreemde locatie, of onbekenden die rondlopen bij een afgesloten parkeergarage? Neem dan direct contact op met de politie.



Related Articles

Arnhem krijgt unieke Baby Spa en Welness locatie

Arnhem krijgt binnenkort een unieke Baby Spa en Welness in de stad. Een expert zal rustgevende massage gaan aanbieden aan

Personeelsbestand gemeente binnen vijf jaar afspiegeling beroepsbevolking

Er gaan zaken veranderen binnen de gemeente Arnhem met betrekking tot diversiteit bij ambtenaren en personeelsbestand. Zo wil het college

Heel Geitenkamp zit vol met nitraten in allerlei soorten

Volgens Omroep Gelderland breekt vanavond de hel los in het Arnhemse Geitenkamp. Voor de niet kenners, De Geitenkamp is te

Geverifieerd door MonsterInsights