In 5 stappen uw eigen beveiliging in huis samenstellen

In 5 stappen uw eigen beveiliging in huis samenstellen

De missie bij AYD security is heel simpel: Mensen veiliger te laten voelen, ook in een grotere omgeving. En dit gaat natuurlijk niet zonder expertise en 10 jaar ervaring. En helaas zijn er nog steeds te veel inbraken in Nederland. De grote steden staan nog steeds bovenaan. (foto: AYD Security)

Meeste inbraken in de grote steden

Op AD.nl is te lezen dat de meeste inbraken vorig jaar plaats vonden in de hoofdstad Amsterdam (1716), gevolgd door Rotterdam (1012) en Den Haag (1002). In deze drie steden vinden zelfs opgeteld evenveel woninginbraken plaats als in heel Drenthe, Flevoland, Friesland, Overijssel én Groningen samen. Je kunt ook het aantal woninginbraken per gemeente per 1000 huishoudens terugvinden.

In 5 stappen eigen beveiligingssysteem vast stellen

Het bedrijf AYD Security is een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid en beveiligingssystemen voor uw bedrijfspand of uw woning. Op de website is zelfs een tool te vinden om in 5 stappen uw eigen pakket samen te stellen. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je op zoek bent naar inbraakbeveiliging. De adviseurs van AYD security weten als geen ander hoe jouw huis en woonomgeving veiliger gemaakt kan worden. Check de tool alvast om een eigen pakket samen te stellen.

Elke invalshoek is al wel een keer beveiligd bij een voorganger

Advies op locatie aanvragen is ook een optie als u advies wilt waar u wat mee kunt. Wat uw veiligheidseisen ook zijn, bij AYD Security is geen enkele uitdaging te moeilijk. Het bedrijf heeft alles al meegemaakt en overal is wel een oplossing voor. Door de jarenlange ervaring is elke invalshoek of dode hoek al wel een keer beveiligd bij uw voorganger. In overleg met de klant wordt er gekeken naar een aanbod die precies op maat is gemaakt voor uw bedrijf of woning.

Eigen beveiligingspakket samenstellen? Klik dan op deze tool van AYD om de mogelijkheden te bekijken. Tot eind mei is er zelfs nu extra korting van 25% op alle beveiligingssytemen inclusief installatie en montage.

Maar ook als u specifieke vragen heeft over ingebouwde microfoons, soorten inbraakbeveiliging of intercomsystemen? Neem dan contact op met AYD Security voor advies op locatie.

Aantal woninginbraken in Gelderland per 1.000 huishoudens:

Veenendaal: 5,8 inbraken
Renkum: 4,7 inbraken
Ede: 4,5 inbraken
Arnhem: 3,6 inbraken
Apeldoorn: 3,6 inbraken
Barneveld: 3,4 inbraken
Overbetuwe: 3,0 inbraken
Nijmegen: 2,7 inbraken
Tiel: 2,4 inbraken
Rheden: 2,1 inbraken
Westervoort 2,1 inbraken
Doetinchem: 1,8 inbraken
Doesburg: 1,7 inbraken
Duiven: 1,6 inbraken

Specialist in camerabewaking intercomsystemen inbraakbeveiliging beveiligingscamera draadloze camerainstallatie camerasysteem met 2 dome bewakingscamera met 8 dome

ReactiesRelated Articles

Barbaros moskee krijgt bezoek van politie tijdens iftar

De Barbaros moskee in Zutphen krijgt bezoek  van de politie voor de iftarmaaltijd. Reacties

Nederlanders die klagen over vluchtelingen hebben wel een beetje gelijk

Soms moet je wel eerlijk zijn en niet als Nederlandse politicus eromheen draaien. Nederland heeft een probleem met vluchtelingen, en

Game Mania opent nieuwe winkel aan Jansstraat te Arnhem

ARNHEM – In de zomer van dit jaar opent Game Mania een nieuwe winkel aan de Jansstraat 8a te Arnhem.