Wijkagent ‘smeekt’ bewoners om drugsoverlast te melden

Wijkagent ‘smeekt’ bewoners om drugsoverlast te melden

Na weer een vondst van een drugsspuit in de wijk deelde de wijkagent van Malburgen Oost een opmerkelijke post via instagram: ,,Doe aub bij ons of via meld misdaad anoniem melding van drugsoverlast of drugscriminaliteit’’. (foto: screenshot youtube)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Drugsspuit tegen in de berm
De wijkagent kwam tijdens de surveillance in de wijk een drugsspuit tegen. Vergelijkbaar zoals op de foto. De spuit lag in de berm op de Venkelstraat en de Veerpolderstraat. Mogelijk gegooid door iemand uit de buurt. Dat is dus niet helemaal duidelijk.

Zorgen om kinderen in de wijk
De agent in kwestie maakt zich zorgen om kinderen die dit kunnen tegenkomen. ,,De gevolgen kunnen dan zeer ernstig zijn’’, vervolgt de agent. ,,Dat willen we absoluut niet tegenkomen in de wijk’’.

Onveilige buurten in de wijk
Bewoners klagen al jaren over onveilige buurten en drugshandel in de Arnhemse wijk Malburgen. Een deel zag dit al aankomen. En klopte aan bij officiële instanties over veiligheid en verloedering in de wijk. Ondanks veel inzet van maatschappelijke organisaties, blijft het dus een hardnekkig probleem.



Related Articles

Veel klachten over zitbankjes bij nieuwe bushokjes

In Arnhem zijn er veel klachten over de te kleine nieuwe zitbankjes bij vernieuwde bushokjes. 

Initiatief tegen overlast woningsplitsing

Duidelijke regels voor woningsplitsing en verkamering voor de hele stad om overlast te voorkomen. Met dat doel komt D66-raadslid Sjoerd

D66 grootste partij in Arnhem, VVD tweede

D66 is de winnaar van de verkiezingen in de Tweede Kamer in Arnhem door 19,2%, in 2017 had de partij

Geverifieerd door MonsterInsights