Wijkagent ‘smeekt’ bewoners om drugsoverlast te melden

Wijkagent ‘smeekt’ bewoners om drugsoverlast te melden

Na weer een vondst van een drugsspuit in de wijk deelde de wijkagent van Malburgen Oost een opmerkelijke post via instagram: ,,Doe aub bij ons of via meld misdaad anoniem melding van drugsoverlast of drugscriminaliteit’’. (foto: screenshot youtube)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Drugsspuit tegen in de berm
De wijkagent kwam tijdens de surveillance in de wijk een drugsspuit tegen. Vergelijkbaar zoals op de foto. De spuit lag in de berm op de Venkelstraat en de Veerpolderstraat. Mogelijk gegooid door iemand uit de buurt. Dat is dus niet helemaal duidelijk.

Zorgen om kinderen in de wijk
De agent in kwestie maakt zich zorgen om kinderen die dit kunnen tegenkomen. ,,De gevolgen kunnen dan zeer ernstig zijn’’, vervolgt de agent. ,,Dat willen we absoluut niet tegenkomen in de wijk’’.

Onveilige buurten in de wijk
Bewoners klagen al jaren over onveilige buurten en drugshandel in de Arnhemse wijk Malburgen. Een deel zag dit al aankomen. En klopte aan bij officiële instanties over veiligheid en verloedering in de wijk. Ondanks veel inzet van maatschappelijke organisaties, blijft het dus een hardnekkig probleem.

ReactiesRelated Articles

Waarom oproep tot stemmen alleen in het Nederlands?

Arnhem is een stad die steeds diverser en internationaler wordt. Recente cijfers over het aantal internationals in Arnhem ontbreken, maar

Wijkagent noteert namen van lastige jeugd in Presikhaaf

Wijkagent Richard Buyl is al een tijdje actief in de Arnhemse wijken Presikhaaf 1 en 2.  Reacties

Winkelier publiceert foto’s van ‘vreemde’ fietsendief hommelseweg

Bij de Hommelseweg en de hommelsestraat hebben ze de laatste tijd steeds vaker last van fietsen die op klaarlichte dag