Wijkagent ‘smeekt’ bewoners om drugsoverlast te melden

Wijkagent ‘smeekt’ bewoners om drugsoverlast te melden

Na weer een vondst van een drugsspuit in de wijk deelde de wijkagent van Malburgen Oost een opmerkelijke post via instagram: ,,Doe aub bij ons of via meld misdaad anoniem melding van drugsoverlast of drugscriminaliteit’’. (foto: screenshot youtube)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Drugsspuit tegen in de berm
De wijkagent kwam tijdens de surveillance in de wijk een drugsspuit tegen. Vergelijkbaar zoals op de foto. De spuit lag in de berm op de Venkelstraat en de Veerpolderstraat. Mogelijk gegooid door iemand uit de buurt. Dat is dus niet helemaal duidelijk.

Zorgen om kinderen in de wijk
De agent in kwestie maakt zich zorgen om kinderen die dit kunnen tegenkomen. ,,De gevolgen kunnen dan zeer ernstig zijn’’, vervolgt de agent. ,,Dat willen we absoluut niet tegenkomen in de wijk’’.

Onveilige buurten in de wijk
Bewoners klagen al jaren over onveilige buurten en drugshandel in de Arnhemse wijk Malburgen. Een deel zag dit al aankomen. En klopte aan bij officiële instanties over veiligheid en verloedering in de wijk. Ondanks veel inzet van maatschappelijke organisaties, blijft het dus een hardnekkig probleem.Related Articles

Chico’s Place komt met unieke werkkleding

De bekende Arnhemse broodjeszaak en grillhuis Chico’s Place heeft sindskort unieke werkkleding voor de medewerkers en Chico zelf.

Didammer aangehouden met 15 kilo cocaïne, vijf Mercedessen een Ferrari….

Twee mannen zijn afgelopen woensdag aangehouden. Bij een huiszoeking zijn vijf peperdure auto’s en een boot in beslag genomen.

Deze Turks Nederlandse crimineel hoort bij meest gezochte criminelen van Europa

In de lijst van de 45 Europees meest gezochte criminelen staan Mohamed Abrini en Salah Abdelslam bovenaan. Dit zijn de

Geverifieerd door MonsterInsights