Wijkagent ‘smeekt’ bewoners om drugsoverlast te melden

Wijkagent ‘smeekt’ bewoners om drugsoverlast te melden

Na weer een vondst van een drugsspuit in de wijk deelde de wijkagent van Malburgen Oost een opmerkelijke post via instagram: ,,Doe aub bij ons of via meld misdaad anoniem melding van drugsoverlast of drugscriminaliteit’’. (foto: screenshot youtube)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Drugsspuit tegen in de berm
De wijkagent kwam tijdens de surveillance in de wijk een drugsspuit tegen. Vergelijkbaar zoals op de foto. De spuit lag in de berm op de Venkelstraat en de Veerpolderstraat. Mogelijk gegooid door iemand uit de buurt. Dat is dus niet helemaal duidelijk.

Zorgen om kinderen in de wijk
De agent in kwestie maakt zich zorgen om kinderen die dit kunnen tegenkomen. ,,De gevolgen kunnen dan zeer ernstig zijn’’, vervolgt de agent. ,,Dat willen we absoluut niet tegenkomen in de wijk’’.

Onveilige buurten in de wijk
Bewoners klagen al jaren over onveilige buurten en drugshandel in de Arnhemse wijk Malburgen. Een deel zag dit al aankomen. En klopte aan bij officiële instanties over veiligheid en verloedering in de wijk. Ondanks veel inzet van maatschappelijke organisaties, blijft het dus een hardnekkig probleem.

ReactiesRelated Articles

WANTED Beelden van man die conducteur bij zijn keel grijpt

De politie is op zoek naar een man die een conducteur bij zijn keel greep. Om welke dag het gaat

Ondanks algemeen oordeel zijn Arnhemmers kritisch over binnenstad

De gemeente presenteerde gisteren een binnenstadsmonitor met recente cijfers over het gedrag van bezoekers en waardering over verschillende onderwerpen die

“Omtzigt en Wilders slaan handen in een om Erdogan zwart te maken”

Het CDA heeft onder leiding van Kamerlid Pieter Omtzigt, in het geheim gesproken met een Turkse delegatie ´Erdogan-haters´ inzake een