Jongen gedraagt zich verdacht en heeft mega kapmes op zak

Jongen gedraagt zich verdacht en heeft mega kapmes op zak

De Huissensestraat in Arnhem-Zuid is niet altijd even veilig zoals het lijkt blijkt alweer uit een recente aanhouding. Volgens de wijkagent gedroegen twee jongens zich verdacht ter hoogte van winkelcentrum Drieslag. (Foto: Insta/ wijkagent Malburgen Oost)

Wat deden de jongens daar?
Wat de jongens exact deden is niet bekend. Ze vielen wel op met hun gedrag. Na controle door de politie bleek een van deze jongens een grote kapmes op zak te hebben. Deze kapmes was een halve meter lang.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Direct aangehouden vanwege verboden mes
De jongen van 16 werd direct aangehouden en is overgedragen aan de recherche. Maar waarom de jongen met zo een kapmes daar stond te wachten is niet bekend. Ook is niet bekend of de jongen iets anders van plan, dat uit de hand kon lopen.

Heldendaad van wijkagent
In ieder geval gaat het hier om een heldendaad van deze wijkagent. We weten niet welke wijkagent dit heeft gedaan, maar hij of zij heeft wel erger weten te voorkomen door alleen al goed waar te nemen. Het had namelijk ook anders kunnen gaan, zoals elders in het land.

ReactiesRelated Articles

Vuurwerk actie in de gemeente Rheden

Nadat er vorig jaar een kleine 400 vuilniszakken zijn ingeleverd wordt de actie Samen afsteken, Samen opruimen weer ingezet. De

VIDEO T-Bikers maken een trailer over hun groep

De Turkish Bikers laten bijzondere trailer zien op social media. De motorclub T-Bikers(Turkish Bikers) is opgericht in mei 2005. Sindsdien

Geen vis te groot voor chef kok Troya Hektor

Wie kent deze chef-kok niet in Dieren. Niets is voor hem onmogelijk en alles kan, dat is zo ongeveer zijn