Jongen gedraagt zich verdacht en heeft mega kapmes op zak

Jongen gedraagt zich verdacht en heeft mega kapmes op zak

De Huissensestraat in Arnhem-Zuid is niet altijd even veilig zoals het lijkt blijkt alweer uit een recente aanhouding. Volgens de wijkagent gedroegen twee jongens zich verdacht ter hoogte van winkelcentrum Drieslag. (Foto: Insta/ wijkagent Malburgen Oost)

Wat deden de jongens daar?
Wat de jongens exact deden is niet bekend. Ze vielen wel op met hun gedrag. Na controle door de politie bleek een van deze jongens een grote kapmes op zak te hebben. Deze kapmes was een halve meter lang.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Direct aangehouden vanwege verboden mes
De jongen van 16 werd direct aangehouden en is overgedragen aan de recherche. Maar waarom de jongen met zo een kapmes daar stond te wachten is niet bekend. Ook is niet bekend of de jongen iets anders van plan, dat uit de hand kon lopen.

Heldendaad van wijkagent
In ieder geval gaat het hier om een heldendaad van deze wijkagent. We weten niet welke wijkagent dit heeft gedaan, maar hij of zij heeft wel erger weten te voorkomen door alleen al goed waar te nemen. Het had namelijk ook anders kunnen gaan, zoals elders in het land.

ReactiesRelated Articles

Politie Arnhem surveilleert tegenwoordig ook met super paarden

Sinds vorige week is het mogelijk dat je vaker de politie te paard ziet door verschillende Arnhemse straten. Zo werden

Maksim Partycentrum gaat los tijdens enige HalayParty van Nederland

Vanavond is het dan zover. Een nieuwe editie van It’s Halaytime staat op de agenda in Maksim Partycentrum in Westervoort.

Illegale wietkwekerij ontdekt in rijtjeshuis

De politie heeft vandaag een illegale wietkwekerij ontdekt in een woning in Velp. De foto’s kunt u vinden via de