Twee vrouwen mishandeld in Klarendal door vrachtwagenchauffeur

Twee vrouwen mishandeld in Klarendal door vrachtwagenchauffeur

Twee vrouwen zijn zondagmiddag rond 16.00 uur mishandeld door een vrachtwagenchauffeur. Dit gebeurde bij de achteringang van de Albert Heijn in de Arnhemse wijk Klarendal. Een van de vrouwen was er zo heftig aan toe, dat haar hoofd onder het bloed zat na een aanval van de vrachtwagenchauffeur. Getuigen melden dat het om een chauffeur gaat van transportbedrijf Ambrosius, waar Albert Heijn mee samenwerkt.

Losplaats en nauwe toegangspoort Albert Heijn Klarendal (foto: Google Streetview)

Eerste melding bij politie rond 16:00 uur

De politie kreeg iets later na 16.00 uur melding over een ongeval op de Klarendalseweg. De melding bij de alarmcentrale ging over een ongeval, terwijl omstanders getuige zijn geweest van een aanval van de vrachtwagenchauffeur. Bij deze aanval werd de bestuurder van de auto, een jonge dame, zwaar mishandeld. Toen haar moeder uitstapte om haar dochter te beschermen werd zij ook aangevallen door de chauffeur.

Buurtbewoner in shock na mishandeling twee vrouwen

Een buurtbewoner is nog steeds in shock na alle heftige beelden die ze voorbij zag komen: ,, Echt bizar wat hier allemaal gebeurde. De dames konden er niet langs met de auto, waarna er een discussie ontstond toen zij half klem waren gereden door de vrachtwagen. Vrij snel hierna werd de vrachtwagenchauffeur agressief en begon ze de dame te slaan. Haar moeder kreeg, niet veel later, ook rake klappen van dezelfde man. Ik tril hier nog steeds van.”

(advertentie)

Na diverse meldingen stonden er op een gegeven moment meerdere politiewagens bij de achteringang van de Albert Heijn aan de Klarendalseweg. De politie was met meerdere agenten op de melding afgekomen en probeerde de partijen van elkaar af te houden. De redactie heeft nog geen bevestiging ontvangen of de chauffeur is aangehouden als verdachte voor de mishandeling.

Te nauwe toegangspoort Albert Heijn veroorzaakt vaker problemen

De ingang van de Albert Heijn in Klarendal zorgt vaker voor problemen. De ene chauffeur kan inparkeren zonder moeite, terwijl de ander vaak voor veel vertraging en irritatie zorgt bij andere weggebruikers. De toegangspoort van de Albert Heijn is veel te nauw. Het is niet voor het eerst dat een vrachtwagenchauffeur hier beklemd raakt in de nauwe bocht. Veel Klarendallers zijn hier ook dagelijks getuige van, omdat de Albert Heijn nu eenmaal ook gevuld dient te worden.Related Articles

De Laminaat Specialist opent grootste outlet store in Arnhem

De Laminaat Specialist in Arnhem opent op korte termijn een nieuwe outlet store aan de bloemstraat in Arnhem. Het pand

Weer aanrijding op gevaarlijkste kruispunt van Arnhem

Het was weer raak bij het gevaarlijkste kruispunt van Arnhem. Maandag was het de beurt aan twee auto┬┤s die elkaar

Jeugdagent trekt wapen na uit de hand gelopen ruzie jongeren

Een ruzie liep gisteren zo uit de hand dat een jeugdagent gedwongen werd om zijn wapen te trekken. Volgens berichtgeving

Geverifieerd door MonsterInsights