Arnhemmer filmt fatale sprong partner van Spaanse klif

Arnhemmer filmt fatale sprong partner van Spaanse klif

Diverse bronnen melden dat een Nederlandse toerist uit Arnhem donderdag, tijdens zijn vakantie met zijn gezin, is verongelukt op het Spaanse eiland Mallorca. Diaro de Mallorca, een Spaanse nieuwswebsite bevestigt dit ook.

32-jarige Arnhemmer komt om het leven
Het gaat om de 32-jarige Arnhemmer Mourad die jarenlang heeft getraind met de bekende Arnhemse kickbokstrainer Mesut Cam. Hij bevestigde online ook het overlijden ’van zijn oud leerling’ die hij de ’Marokkaanse leeuw’ noemde.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Beelden fatale sprong online
Volgens de beelden, die te zien zijn op de Spaanse website, is te zien hoe de Arnhemmer sprong van ongeveer 25 meter en valt op het laatste stuk rotsen van de klif. Dit werd helaas zijn laatste sprong.

Rond twee uur in de middag sprong hij van het hoogste punt van de klif, met de bedoeling om in zee te landen. Op de beelden is te zien dat hij mogelijk te laat sprong en dit ook verkeerd inschat. Hij viel direct tegen de rotsen aan en verdween onder water. Omstanders in een boot, inclusief zijn partner en zoon, waren hier helaas getuige van.

Geschokte reacties duidelijk te horen
In het filmpje, die te zien is op de Spaanse website, zijn de geschokte reacties duidelijk te horen. Omdat het om een Arnhemmer gaat, zal de redactie uit respect voor familie en vrienden deze beelden niet online plaatsen.

De lokale politie heeft zich gisteren ontfermd over de familie en andere getuigen van het fatale ongeluk. Of de Arnhemmer inmiddels al is opgeborgen is niet bekend. De Spaanse veiligheidsdiensten waren donderdag laat op de dag bezig om het lichaam te lokaliseren en op te bergen.

Veel steunbetuigingen via socials
Online regent het aan emotionele reacties van bekenden en vrienden. Personal trainer en voormalig kickbokser Burak Ozyurek reageert online geschokt: ,,Kan nog steeds niet geloven. Mijn hart huilt.’’ Kickbokster Bibi van Santen reageerde op een van de online berichten: ,,Rust in vrede 😔🕊✨’’. Ook kickbokser Halil Kutukcu was geraakt met dit nieuws en reageerde hierop: ,,Ina lillahi Wa inna ilayhi raji un moge Allah swt hem een plek in jannat el firdaus schenken ameen.’’



Related Articles

Onbekende eToro nieuwe hoofdsponsor van Vitesse

Vitesse presteerde met trots, een paar dagen geleden, dat eToro als nieuwe hoofdsponsor zal schitteren op de shirts. Ook krijgt

Politie heeft ‘niets’ te doen en gaat korfballen

Deze politieagente heeft niets te doen en gaat een potje korfballen, haar collega mag filmen.

‘Gestoorde’ vlogger Enzo Knol koopt verjaardagsauto van € 300.000,-

Een van de bekendste en ‘gestoorde’ vlogger van Nederland, Enzo Knol, heeft een verjaardagsauto gekocht voor zichzelf. Natuurlijk maakte hij

Geverifieerd door MonsterInsights