Arnhemmer Mikail loopt een week mee in Brussel

by AMS97531A123 | 21 mei 2022 11:08

Mikail Akbulut uit Arnhem was afgelopen week in Brussel bij het Europees Parlement. De VWO 5 student liep de hele week mee met Thijs Reuten, lid van het Europees Parlement.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Zware en leuke week voor in Brussel
Het was een zware week voor de Arnhemmer, maar ook een leuke en leerzame week. Mikail liep een week mee met Thijs Reuten, maar gaf zelf onder andere ook een rondleiding aan andere leerlingen die op bezoek waren bij het Europees Parlement. Hij had zoveel ervaring opgedaan dat hij de aanwezige leerlingen in zijn eentje een presentatie gaf over het Europees Parlement en zijn stageweek.

Reuten: ,,Zet ’m op in de toekomst’’
PvdA’er Reuten was ook tevreden met Mikail en deelde dit via twitter:,,Leuk dat je er was Mikail en zet ’m op in de toekomst!!’’ En zelf was Mikail ook onder de indruk van een bijzondere week in Brussel aldus bronnen dichtbij de schoonbroer van Adem Yıldırım (Restaurant Nişantaşı).

Wie weet gaat Mikail Akbulut Arnhem en Nederland in de toekomst vertegenwoordigen in het Europees Parlement. Hij kent al veel mensen in Brussel en heeft de nodige ervaring.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2022/05/21/arnhemmer-mikail-loopt-een-week-mee-in-brussel/