Na vier jaar onzekerheid toch een schadevergoeding van €952.500

by AMS97531A123 | 24 mei 2022 08:19

Advocaat Kader Celik heeft na vier jaar onderhandelen een succes bereikt voor een van haar cliënten . In een bijzondere zaak, waarvan we helaas geen prive gegevens van kunnen delen, is na vier jaar een overeenkomst getekend.

952.500 aan schadevergoeding
Met ondertekening van de vaststellingsovereenkomst heeft de client van advocaat Kader Celik een schadevergoeding van 952.500 euro ontvangen. Celik bevestigde dit aan de redactie. Bij een vaststellingsovereenkomst gaat het vaak om een ontslag waarbij partijen een vergoeding afspreken en er recht is op een WW.

Ik doe mijn werk met veel liefde
In een reactie geeft een emotionele Kader Celik aan hoe blij ze is met dit resultaat:,, Ik kijk terug op een mooie periode en ervaring en dienstbaarheid en besef me dat ik mij gelukkig mag prijzen dat ik mijn werk met ontzettend veel liefde uitoefen. ’’

De bekende advocaat is voornamelijk gespecialiseerd in letselschadezaken waarbij na bijvoorbeeld een ongeval personen niet meer kunnen werken of minder werken. Zij zet zich dan vooral in om het maximale voor de slachtoffers binnen te halen, zodat mensen niet in het diepe worden gegooid en moeten overleven met minder inkomsten.

Kader Celik sloot haar reactie van haar succesvolle zaak als volgt af:,, Helpen voelt voor mij goed en zal dit blijven doen. Een cadeau geven is voor mij namelijk leuker dan een cadeau ontvangen. ’’

Source URL: https://haberarnhem.nl/2022/05/24/na-vier-jaar-onzekerheid-toch-een-schadevergoeding-van-e952-500/