Jongen betast vrouw bij Velperpoort en rent weg

Jongen betast vrouw bij Velperpoort en rent weg

Zaterdag 16 april liep een jongen bij de kiosk op het station Velperpoort. De jongeman filmde een vrouw die voor haar liep. Toen ze stopte betastte hij haar en rende daarna snel weg. Het slachtoffer is hierdoor ontzettend geschrokken. Volgens een verklaring van de politie voelt zij zich vernederd door wat er is gebeurd en heeft ze direct aangifte gedaan. (foto: Politie)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De politie heeft camerabeelden
Politieverklaring: ,,We hebben camerabeelden waar je goed op staat. Maar we willen je eerst de kans geven om jezelf te melden bij ons. Door je binnen een week te melden, voorkom je dat we de beelden openbaar maken.’

We zien je graag bij ons op het bureau. Je mag ons ook bellen via 0900 8844.


Waarom opsporing op deze manier
We zien vaak dat dit soort oproepen op social media veel reacties oplevert. Daarom leggen we graag uit waarom we op deze manier de verdachte proberen op te sporen. Beelden delen van een verdachte is een zwaar opsporingsmiddel. Dat doen we alleen als er geen andere opsporingsmogelijkheden meer zijn om bij de verdachte uit te komen en na toestemming van een officier van justitie. Het tonen van een foto moet in verhouding staan tot de inbreuk die het maakt op bijvoorbeeld de privacy van een verdachte. De kans bestaat bovendien dat de verdachte minderjarig is en daarom zijn we nog meer terughoudend. Daarom geven we hem eerst de kans om zichzelf te melden voordat we zijn foto openbaar maken.

ReactiesRelated Articles

Ali Deniz en Bahadir Arabaci aanwezig bij bouwwerkzaamheden Gastronoom

Gastronoom-directeur Ali Deniz en zakelijke partner Bahadir Arabaci waren onlangs aanwezig bij de start van de bouwwerkzaamheden van de nieuwste

VIDEO Kassamedewerkster Appie Heijn pranken doe je zo

Lol maken op een nette manier moet kunnen, ook in de Albert Heijn. Reacties

Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft een nieuwe voorzitter

De Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft zondagmiddag  tijdens een algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Atilla Tasdemir is gekozen als nieuwe