Dacon ICT Diensten huurt ruim 600 m² kantoor in Landmark Arnhem

Dacon ICT Diensten huurt ruim 600 m² kantoor in Landmark Arnhem

ARNHEM – Dacon , dé ICT dienstverlener voor Ondernemend Nederland, heeft ten behoeve van haar hoofdkantoor een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor 610 m² kantoor in gebouw Landmark Arnhem. Het gebouw met een oppervlakte van bijna 30.000 m² wordt momenteel volledig verbouwd naar het concept van Landmark Arnhem.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Eigenaar van het gebouw Gelrepark B.V., een samenwerking tussen Renschdael Groep en Dutch City Development, realiseert een multi-tenant gebouw met een uitgebreid hospitality-, horeca- en serviceconcept waarin de huurders volledig worden ontzorgd. Een levendige Piazza met centrale receptie, all day bar, state of the art vergadercentrum, restaurant en een professioneel serviceteam staan ter beschikking van de huurders. Dacon zal het gebouw in Q4 van 2022 betrekken. Samen met huurder NN en CRV  is het gebouw nu voor bijna 65 % verhuurd. Desondanks zijn er voor geïnteresseerde partijen nog diverse mogelijkheden beschikbaar.

De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Bijlage: artist impressie Landmark Arnhem (Rijksweg West 2 te Arnhem)

ReactiesRelated Articles

Opvallende nieuwe eigenaar van duurste plek in Arnhem

Een opvallende verkoop afgelopen week. De locatie van Intratuin aan de Beverweerdlaan 1 in Arnhem is niet meer in handen

Europees Kampioenschap Paintball in Arnhem

Van 5 tot en met 7 juni vindt op het terrein van Paintballworld Arnhem de Champions Paintball Series (CPS) plaats.

Politie: In januari 24 aangiftes van woninginbraken in Arnhem-Noord

December was druk, ook voor inbrekers in Arnhem-Noord. Het was zelfs een recordmaand van 2015. Reacties