Dacon ICT Diensten huurt ruim 600 m² kantoor in Landmark Arnhem

Dacon ICT Diensten huurt ruim 600 m² kantoor in Landmark Arnhem

ARNHEM – Dacon , dé ICT dienstverlener voor Ondernemend Nederland, heeft ten behoeve van haar hoofdkantoor een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor 610 m² kantoor in gebouw Landmark Arnhem. Het gebouw met een oppervlakte van bijna 30.000 m² wordt momenteel volledig verbouwd naar het concept van Landmark Arnhem.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Eigenaar van het gebouw Gelrepark B.V., een samenwerking tussen Renschdael Groep en Dutch City Development, realiseert een multi-tenant gebouw met een uitgebreid hospitality-, horeca- en serviceconcept waarin de huurders volledig worden ontzorgd. Een levendige Piazza met centrale receptie, all day bar, state of the art vergadercentrum, restaurant en een professioneel serviceteam staan ter beschikking van de huurders. Dacon zal het gebouw in Q4 van 2022 betrekken. Samen met huurder NN en CRV  is het gebouw nu voor bijna 65 % verhuurd. Desondanks zijn er voor geïnteresseerde partijen nog diverse mogelijkheden beschikbaar.

De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Bijlage: artist impressie Landmark Arnhem (Rijksweg West 2 te Arnhem)

ReactiesRelated Articles

Prachtige bruiloft voor Picasso-medewerker Serdar Eroğlu en Tuğçe Çopur

Picasso-medewerker Serdar Eroğlu is sinds afgelopen week ook geen vrijgezel meer. De bekende medewerker van Picasso Administratie en Belastingadvies in Arnhem

Vier Arnhemmers blijven verdacht in grootschalig onderzoek naar hennepteelt

Vier Arnhemmers zijn recent aangehouden op verdenking van voorbereidingshandelingen voor professionele hennepteelt. Alle vier de verdachten zijn in Arnhem aangehouden.

Doelman Sinan Bagci kan veel meer dan alleen keepen

Doelman Sinan Bagci schijnt veel meer in huis te hebben dan bekend was. De bekende Arnhemse doelman is onlangs gespot