Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

De wedstrijd van Kadir ‘Hari’ Ciftci uit Dieren tijdens Battle Events in Zutphen, is afgelopen zaterdag toch geannuleerd. Dit bevestigen bronnen dichtbij de speler. De bekende kickbokser uit Dieren was al langer dan een jaar bezig met voorbereidingen op een wedstrijd die zou komen.

Afmelding vanwege blessure

De tegenstander van Kadir Ciftci, die aanwezig zou zijn tijdens de gala, heeft zich afgemeld vanwege een blessure. Een dag eerder werd al bekend gemaakt dat de tegenstander een blessure had opgelopen en de kans groot was dat de wedstrijd niet door zou gaan. Om wat voor blessure het ging, is niet bekend gemaakt.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

In de Hanzehal te Zutphen was het gala weer georganiseerd na de pandemie. Het event in maart 2020 kon toen niet plaatsvinden vanwege het coronavirus, waardoor afgelopen zaterdag weer voor het eerst was voor veel vechters. Helaas mocht dit niet baten voor Kadir Ciftci uit Dieren, die nu weer moet wachten op zijn volgende tegenstander.



Related Articles

Knelpunten Arnhemse fietsroutes in kaart gebracht

D66 Arnhem lanceert de website FietsenInArnhem.nl. Op de site kunnen Arnhemmers knelpunten aandragen in Arnhemse fietsroutes. Ook kan gestemd worden

Massagesalon direct dicht na ontdekking ‘happy end’ door interventieteam

Bij Massagesalon Zeemeermin Yang in Arnhem hebben ze een probleem nu ze voor drie maanden op slot gaan. De salon

Rijke belegger koopt Kantoor- / woningcomplex van ca. 1.400 m² aan Boulevard Heuvelink

ARNHEM – Het kantoor- / woningcomplex aan de Boulevard Heuvelink 104-106 in Arnhem is verkocht aan een particuliere belegger. De

Geverifieerd door MonsterInsights