Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

De wedstrijd van Kadir ‘Hari’ Ciftci uit Dieren tijdens Battle Events in Zutphen, is afgelopen zaterdag toch geannuleerd. Dit bevestigen bronnen dichtbij de speler. De bekende kickbokser uit Dieren was al langer dan een jaar bezig met voorbereidingen op een wedstrijd die zou komen.

Afmelding vanwege blessure

De tegenstander van Kadir Ciftci, die aanwezig zou zijn tijdens de gala, heeft zich afgemeld vanwege een blessure. Een dag eerder werd al bekend gemaakt dat de tegenstander een blessure had opgelopen en de kans groot was dat de wedstrijd niet door zou gaan. Om wat voor blessure het ging, is niet bekend gemaakt.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

In de Hanzehal te Zutphen was het gala weer georganiseerd na de pandemie. Het event in maart 2020 kon toen niet plaatsvinden vanwege het coronavirus, waardoor afgelopen zaterdag weer voor het eerst was voor veel vechters. Helaas mocht dit niet baten voor Kadir Ciftci uit Dieren, die nu weer moet wachten op zijn volgende tegenstander.

ReactiesRelated Articles

Binnenkort zonder naalden en pijn vet verliezen in Arnhem

Binnenkort kun je ook in Arnhem zonder naalden en pijnloos vet verliezen als je daar last van hebt. Sifa Clinic

De reizende fototentoonstelling ’50 jaar migratie in Nederland’ in Arnhem

Atlas Cultureel Centrum in Den Haag gaat op 11 januari 2018 de fototentoonstelling ‘Vijftig jaar migratie in Nederland’ in aanwezigheid

PvdA: veiligheid terug in de wijk

De PvdA wil buurten veiliger maken door bewoners zelf te laten bepalen hoe hun wijk veiliger moet worden. Dat staat