Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

De wedstrijd van Kadir ‘Hari’ Ciftci uit Dieren tijdens Battle Events in Zutphen, is afgelopen zaterdag toch geannuleerd. Dit bevestigen bronnen dichtbij de speler. De bekende kickbokser uit Dieren was al langer dan een jaar bezig met voorbereidingen op een wedstrijd die zou komen.

Afmelding vanwege blessure

De tegenstander van Kadir Ciftci, die aanwezig zou zijn tijdens de gala, heeft zich afgemeld vanwege een blessure. Een dag eerder werd al bekend gemaakt dat de tegenstander een blessure had opgelopen en de kans groot was dat de wedstrijd niet door zou gaan. Om wat voor blessure het ging, is niet bekend gemaakt.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

In de Hanzehal te Zutphen was het gala weer georganiseerd na de pandemie. Het event in maart 2020 kon toen niet plaatsvinden vanwege het coronavirus, waardoor afgelopen zaterdag weer voor het eerst was voor veel vechters. Helaas mocht dit niet baten voor Kadir Ciftci uit Dieren, die nu weer moet wachten op zijn volgende tegenstander.Related Articles

Bram Som opent nieuwe beweegroutes Park Sonsbeek

p zondagmorgen 8 januari opent Bram Som – Europees Kampioen 800 meter in 2006 –  de nieuwe beweegroutes in Park

‘Turkish Tiger’ verlaat SML en maakt opmerkelijke transfer

De Arnhemse voetbalclub Elsweide heeft een doelman van wereldklasse binnengehaald. Diverse bronnen in de stad maken hier melding van. (foto:

Door blunder Bol.com ontvangt Arnhemmer geen regenjas maar een luchtcompressor

Een Arnhemmer heeft gisteren wel een hele vreemde bestelling ontvangen van Bol.com, blijkt uit een reactie die de redactie heeft

Geverifieerd door MonsterInsights