Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

De wedstrijd van Kadir ‘Hari’ Ciftci uit Dieren tijdens Battle Events in Zutphen, is afgelopen zaterdag toch geannuleerd. Dit bevestigen bronnen dichtbij de speler. De bekende kickbokser uit Dieren was al langer dan een jaar bezig met voorbereidingen op een wedstrijd die zou komen.

Afmelding vanwege blessure

De tegenstander van Kadir Ciftci, die aanwezig zou zijn tijdens de gala, heeft zich afgemeld vanwege een blessure. Een dag eerder werd al bekend gemaakt dat de tegenstander een blessure had opgelopen en de kans groot was dat de wedstrijd niet door zou gaan. Om wat voor blessure het ging, is niet bekend gemaakt.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

In de Hanzehal te Zutphen was het gala weer georganiseerd na de pandemie. Het event in maart 2020 kon toen niet plaatsvinden vanwege het coronavirus, waardoor afgelopen zaterdag weer voor het eerst was voor veel vechters. Helaas mocht dit niet baten voor Kadir Ciftci uit Dieren, die nu weer moet wachten op zijn volgende tegenstander.

ReactiesRelated Articles

Dure schoenen Arnhemmer tijdens uitgaan gejat door onbekenden

Een 29-jarige Arnhemmer raakte afgelopen weekend zijn dure schoenen kwijt, nadat hij eerst werd mishandeld op de Korenmarkt. Om welke

Moskee in Klarendal organiseert cultureel Festijn (Kermes)

De Aya Sofya moskee in de Arnhemse wijk Klarendal organiseert drie dagen lang een cultureel festijn waar iedereen langs kan

Halil Kutukcu is Nederlands en Europees Kampioen Kickboksen.

De gebroeders Mohammed en Halil Kutukcu Uit Doesburghebben in de laatste jaren veel progressie geboekt in het kickboksen.  Ze komen uit