Man in elkaar geslagen in Zuid na tonen lichaamsdeel

by AMS97531A123 | 16 juli 2022 08:20

Een man uit Arnhem-Zuid is recent in elkaar geslagen door omstanders omdat hij werd herkend als schennispleger. Wie de man herkende is niet bekend gemaakt.

Deze ’viespeuk’ werd herkend naar aanleiding van een eerder incident op het Kruidenplein in Arnhem. Hierbij zou hij anderen hebben lastig gevallen door een lichaamsdeel te laten zien. Het ging dan natuurlijk niet om zijn neus.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De politie in Zuid bevestigde dit met een bericht en waarschuwde direct ook om niet voor eigen rechter te gaan spelen in de stad. ,,Het dringende verzoek: Indien zich een dergelijke casus voor doet om niet voor eigen rechter te spelen, maar direct 112 te bellen’’.

Veel hoop hadden de omstanders kennelijk niet op de komst van de politie, waarna de man in elkaar werd geslagen. In de berichtgeving staat verder dat de man is teruggegaan naar de land van herkomst. Dit deed de man overigens vrijwillig.

Eerder werden al online foto’s gedeeld van de man door bezorgde ouders in de stad. Mogelijk gaat het om dezelfde man, die al die tijd is blijven hangen in Arnhem en omgeving.

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2022/07/16/man-in-elkaar-geslagen-in-zuid-na-tonen-lichaamsdeel/