In Arnhem collecteer je met de nieuwe KWF-app 

by AMS97531A123 | 18 juli 2022 18:14

Tijdens de KWF-collecteweek in de eerste week van september gaan tienduizenden mensen in heel Nederland langs de deuren om geld op te halen voor KWF. Dit jaar ruilen collectanten de collectebus in voor het collectebord. Op dit bord staat een QR-code: door de code te scannen kunnen mensen aan de deur snel en eenvoudig aan KWF doneren. Ook nieuw dit jaar: in een aantal steden kunnen collectanten zélf hun collecte organiseren. Met de KWF-app. Zo ook in Arnhem!

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Dankzij app toch collecteren
Op de meeste plaatsen wordt de collecte mogelijk gemaakt door lokale vrijwilligers. De KWF-app is ontwikkeld voor die plaatsen waar geen vrijwilligers (meer) zijn om de collecte te organiseren. Via de app kiezen collectanten zelf de straten waar ze willen collecteren, en kan het collectebord worden besteld.

Download de KWF app
Van 4 t/m 10 september komt heel Nederland in actie. Wil je ook meehelpen in Arnhem? Download dan de nieuwe KWF-app, kies je straatjes en collecteer mee. De app is in een beperkt aantal plaatsen te gebruiken en beschikbaar in alle bekende stores, en via kwf.nl/wordcollectant.

1 op de 3 krijgt kanker
Nog altijd krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker. Geld ophalen blijft daarom onverminderd belangrijk. Naast kankeronderzoek maakt KWF ook zorg en ondersteuning mogelijk voor iedereen die geraakt is door kanker. Zodat iedereen het leven zoveel mogelijk kan leven.

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2022/07/18/in-arnhem-collecteer-je-met-de-nieuwe-kwf-app/