Beweging vier Ied trots op 10.000 bezoekers Grote Kinderfeest

Beweging vier Ied trots op 10.000 bezoekers Grote Kinderfeest

Bij Beweging Vier Ied zijn ze superblij, nu weer met succes, een week na het offerfeest, een Grote Kinderfeest werd georganiseerd in Arnhem. In een verklaring zegt de organisatie: ,,Met 10.000(!) bezoekers overtrof Het Grote Kinderfeest opnieuw alle verwachtingen! #Alhamdoellilah!’’

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

In een verklaring is verder het volgende te lezen: ,,Zo’n 10 edities terug droomden we over iedfeesten die door kinderen en niet-moslims nog intenser worden beleefd. En hoe geweldig zou het zijn als alle moskeeën met hun achterbannen deze feesten zouden organiseren? Elk jaar wordt deze droom steeds meer werkelijkheid en zo ook verleden weekend.’’

,,Terwijl wij overspoeld worden met positieve reacties van kinderen, ouders en buurtbewoners zijn wij sprakeloos. De blijdschap die wij het afgelopen weekend met duizenden bezoekers voelden is met geen pen te beschrijven.’’

,,Van de gigantische opkomst kregen we kippenvel, maar datzelfde kunnen we ook zeggen van de sfeer. De stemming deed recht aan de tekst van de achtergrondnasheed “Iedereen is vrolijk, iedereen is blij. Ied mubarak voor jou en mij!” Kinderen konden niet kiezen tussen de vele attracties of het gratis eten. Ouders genoten van multiculturele maaltijden aan de familieterrassen of zochten ergens op het Immerloo park de schaduw op.’’

We hebben weer een stukje geschiedenis geschreven in Arnhem. Daarvoor zijn we Allah swt dankbaar. Daarna onze dragers en mediapartners die niet twijfelden om financieel of in natura te helpen. De onmisbare 200 vrijwilligers die onvermoeibaar in de hitte met een glimlach aan het werk waren: jullie zijn awesome!

Het Grote Kinderfeest van Arnhem wordt jaarlijks georganiseerd door alle moskeeën in Arnhem. Al vroeg in het jaar begint de organisatie, zonder een euro subsidie, aan de planning en organisatie van Het Grote Kinderfeest in Park Immerlo.

ReactiesRelated Articles

Arnhemmer Pauline Krikke nieuwe burgemeester van Den Haag

Arnhemmer Pauline Krikke (VVD) is vanavond door de gemeenteraad van Denhaag voorgedragen als burgemeester van Denhaag. Reacties

Koop goedkoop tickets voor alle Europa League wedstrijden van Vitesse

Tot en met zondag 3 september kunnen Vitessefans voor aantrekkelijke prijzen passse-partouts kopen voor de Europese thuiswedstrijden. (Foto: Vitesse.nl) 

Wil jij jouw bedrijf in Arnhem beter promoten?

Tegenwoordig is ‘online vindbaar zijn’ en ‘gezien worden’ een ‘must have’ als je jouw bedrijf of product wilt promoten. Ook