‘Flitsbezoek’ bekende Kylie Jenner naar Arnhem is het onderzoeken waard

‘Flitsbezoek’ bekende Kylie Jenner naar Arnhem is het onderzoeken waard

De redactie geloofde het in eerste instantie niet toen we werden getipt over een flitsbezoek van Kylie Jenner naar Arnhem. Dus gingen we het een en ander uitzoeken over een mogelijk bezoek van Kylie Jenner aan de Gelderse hoofdstad. Kylie Jenner is vooral bekend van haar realityserie Keeping Up with the Kardashians en haar eigen makeuplijn ‘Kylie Cosmetics’. (foto: Insta Dahlia’s & Kylie Jenner)

Kylie Jenner zou gespot zijn bij Arnhemse kledingzaak

Bronnen dichtbij modezaak Dahlia’s maken melding van een rok die de bekende televisiepersoonlijkheid heeft getoond via instagram. Op de foto is Kylie Jenner te zien in een jurk met bloemetjes die ook wordt aangeboden bij modezaak Dahlia’s in Arnhem. Via Dahlia’s werd al gerefereerd naar de post van Kylie Jenner, waarin ze te zien is in een jurk van Dahlia’s. Wanneer en of Kylie Jenner in Arnhem is geweest, is niet helemaal duidelijk.

Bloemetjes jurk uitverkocht bij Dahlia’s

Opvallend is wel dat de jurk met bloemetjes ook heel toevallig is uitverkocht bij Dahlia’s. Of dit door de wereldberoemde televisiepersoonlijkheid komt is niet bekend. Je kunt het in ieder geval niet meer verkrijgen bij Dahlia’s. Er bestaat natuurlijk wel een kans dat ook Kylie Jenner bijzondere kleren wil dragen, zonder dat anderen, om haar heen, dat ook hebben gekocht bij de Zara of Zalando.

De redactie heeft contact opgenomen met een woordvoerder van Dahlia’s om te bevestigen of Kylie Jenner in Arnhem en in de zaak is geweest. Bij Dahlia’s bevestigen ze wel dat het jurkje met bloemetjes ook gedragen wordt door Kylie Jenner, maar dat ze niet is langs geweest bij Dahlia’s in Arnhem. ‘Was het maar waar’, aldus een reactie met een glimlach. Hoe Kylie Jenner dat aan een limited edition jurk van Dahlia’s komt blijft nog wel een raadsel.

(Wordt niet vervolgd)

ReactiesRelated Articles

Ruzie in Arnhem-Zuid waar meerdere personen bij betrokken zijn

Gisterenmiddag rond 12.15 uur heeft er een incident plaatsgevonden op de Burgemeester Matsersingel in Arnhem-Zuid. Reacties

Duurste kaart voor Verhoeven en Hari kost 1500 euro

Vanaf donderdag 25 juli 2019 zijn de kaarten in de voorverkoop te koop voor de liefhebbers van de vechtpartij in

Schokkende beelden van Robocop-agent die demonstrant zware stoten uitdeelt

Afgelopen zondag was er een demonstratie van Nederland in Verzet in Arnhem waar vele mensen uit de regio op af