Nieuwste massagesalon komt om de hoek bij de steenstraat

Nieuwste massagesalon komt om de hoek bij de steenstraat

Arnhem blijft de hoofdstad van Thaise massagesalons in Nederland. Een maand geleden heeft een bedrijf zich gevestigd aan de van Muijlwijkstraat in de branche sauna’s, solaria en baden. Naast Born to Cut zijn bouwwerkzaamheden te zien bij het bedrijf. Ondanks sluiting van massagesalons, komen er dus snel weer nieuwe bij in de nabijheid van de steenstraat

Verspreiding massagesalons naar buiten de steenstraat

Hiermee komt er een verspreiding van massagesalons naar buiten de steenstraat. Niet iedereen zal hier blij mee zijn, op de bezoekers na natuurlijk. Want ook in Arnhem is er veel vraag naar massage door Thaise dames. In november 2021 was er nog een inval bij masssagesalons in de steenstraat. Bij drie ervan was er spraken van illegale vreemdelingen die daar werkten. De controle werd maar bij drie van de zes Thaise massagesalons uitgevoerd.

Geruchten over mannen die gaan werken

Geruchten over een massagesalon waar mannen gaan werken lijken niet te kloppen. Bij de oprichting zijn twee heren en een Thaise dame betrokken. De namen zijn bekend bij de redactie (via de KvK), maar omdat het niet relevant is voor het artikel, zijn deze niet toegevoegd. Hoe het bedrijf straks genoemd zal worden is ook nog niet bekend gemaakt.

ReactiesRelated Articles

Veel kritiek op mega zonneveld in Arnhemse wijk Elderveld

Het is ook nooit goed in sommige delen van Arnhem. Of er nu een moskee komt of een veld met

Twee aangehouden drugsdealers blijken minderjarig te zijn

Deze week heeft de politie in Arnhem twee minderjarigen aangehouden. De jongens zijn aangehouden door de politie vanwege het handelen

Aboutaleb 10 miljoen euro, 7 kg goud en 23 auto’s

Gigantische vangst afgelopen jaar voor de politie Rotterdam. Burgemeester Ahmed Aboutaleb schreef in zijn brief aan de gemeenteraad van Rotterdam