Vitesse speler Eray tekent voor 3 jaar bij Başakşehir

by AMS97531A123 | 21 augustus 2022 18:23

De Turkse club Medipol Başakşehir, heeft Arnhemmer Eray Sürül o[1]vertuigd om te tekenen. De speler van Vitesse en Turkse internationals gaat spelen bij het elftal van trainer Emre Belözoğlu. vandaag tekenden hij ook vol trots bij de Turkse topclub uit Istanbul. Ook Mesut Özil heeft daar onlangs getekend. (foto: youtube)

Eray Sürül[2], geboren en getogen in de Arnhemse wijk Presikaaf tekent voor 3 jaar in Istanbul waar ook de bekende spelers Deniz Türüç, Nacer Chadli, Hasan Ali Kaldırım en natuurlijk Mesut Özil spelen. Hij zal zijn meerwaarde voor de Turkse club moeten laten zien als flankspeler.

Weer geen succes voor Vitesse
De Turkse club doet het goed in de competitie en in Europa. Sürül[3] is de zoveelste Turkse speler bij Vitesse die vanaf de jeugd niet doorstroomt naar het eerste elftal. Op Onur Kaya (uit Belgie) na heeft Vitesse een dramatische historie als het gaat om Turkse Arnhemmers die kansen krijgen in het eerste elftal.

Aan TRT sport zegt de Arnhemmer heel trots: ,, Hier te mogen voetballen en samen te werken met trainer Emre Belözoğlu is voor mij een enorme kans die ik niet wilde missen. Ik zal er alles aan doen om mijn best te doen voor Başakşehir.’’

Eray is een echte beer is te zien op filmpjes op social media. Hij speelt sterk aan de bal en is niet bang om zijn tegenstander uit te schakelen. De bekende Arnhemse voetballer komt ook uit voor het Turkse nationale elftal en heeft 33 wedstrijden gespeeld in de jeugd van Vitesse waarin hij 12 keer scoorde en 3 assists gaf.

Endnotes:
  1. Eray Sürül o: https://haberarnhem.nl/2022/08/21/vitesse-speler-eray-tekent-voor-3-jaar-bij-basaksehir/
  2. Eray Sürül: https://haberarnhem.nl/2022/08/21/vitesse-speler-eray-tekent-voor-3-jaar-bij-basaksehir/
  3. Sürül: https://haberarnhem.nl/2022/08/21/vitesse-speler-eray-tekent-voor-3-jaar-bij-basaksehir/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2022/08/21/vitesse-speler-eray-tekent-voor-3-jaar-bij-basaksehir/