Politie en ambulance aanwezig na ongeval DiazStore uit Arnhem

Politie en ambulance aanwezig na ongeval DiazStore uit Arnhem

De aanrijding van eergisteren, in Doetinchem, blijkt om een aanrijding te gaan waarbij een bekende Arnhemse betrokken is geweest. Bronnen dichtbij DiazStore melden dat de Arnhemse een heftige aanrijding heeft meegemaakt op de Europaweg in Doetinchem.

Veel schade aan auto Miss Fashionista

Auto Miss Fashionista total loss

De auto van Miss Fashionista werd aangereden toen een andere auto geen voorrang verleende bij het opdraaien van de weg. Voor de mensen die de locatie kennen: Het gaat om de tankstation aan de Europaweg in Doetinchem. Op de foto’s, die de redactie in handen heeft, is te zien hoe beide auto’s beschadigd zijn na het ongeval. De twee auto’s werden door een bergingsbedrijf weggesleept omdat ze niet meer zelfstandig verder konden rijden.

Letselschade Arnhem Nijmegen

Beide bestuurders gewond na ongeval

Diverse bronnen melden dat beide bestuurders gewond raakten na het ongeval, vandaar dat ook een ambulance direct ter plekke was. Hoe het nu met Miss Fashionista gaat is niet helemaal bekend. Ze was nog niet bereikbaar voor commentaar. We weten we dat ze niet is opgenomen in het ziekenhuis, maar wel gecontroleerd is door artsen.

Miss Fashionista is bekend in de regio vanwege haar unieke kledinglijn die ze online verkoopt aan dames via haar instagrampagina. Veel dames in de regio kopen unieke kleding bij DiazStore omdat deze niet aangeboden worden bij Zalando of Zara. Hierdoor weet je zeker dat de kans klein is dat je buurvrouw ook dezelfde groene trui heeft.

ReactiesRelated Articles

Kijk hoe de man hapt op het verzoek van deze vrouw

Deze man kan de verleiding van haar niet aan en begint te liegen. Reacties

Lage opkomst in Gelderland voor Turkse verkiezingen

De Turkse Parlementsverkiezingen zijn nog niet helemaal boeiend voor de Nederlandse Turken, blijkt uit de lage opkomst. Volgens de Turkse

Laffe inbraak bij Arnhemse styliste zussen Nouga’s

Eergisteren is er in de nachtelijke uren ingebroken bij een van de zussen van de Nouga’s. Dit gebeurde in de