Met BM Life extra korting op aanvullende- en tandartsverzekering

Met BM Life extra korting op aanvullende- en tandartsverzekering

Klanten van Zilveren Kruis genieten collectiviteitskorting bij BM Life. Dit maakte directeur Mehmet Keskin bekend, tijdens een informatieavond, georganiseerd door BM Sigortam. Veel vertegenwoordigers van landelijke organisaties waren hierbij aanwezig.

Keskin met vertegenwoordigers van zelforganisaties

Premie zorgverzekering stijgt het minst bij Zilveren Kruis en CZ

De overheid heeft bepaald dat de korting op de basisverzekering komt te vervallen per 1 januari 2023. Inmiddels is ook bekend geworden dat er een forse premiestijging is voor de basisverzekering. Ook in Arnhem is dit niet anders voor de inwoners van de Gelderse hoofdstad. Opvallend is dat vooral Zilveren Kruis en CZ het minst stijgen in vergelijking met alle andere aanbieders. Hieronder leest u meer over de 10% korting die van toepassing is voor Zilveren Kruis klanten.

(ads) advocaat in de buurt

Wel blijft collectief verzekeren aantrekkelijk via BM Life door een extra korting op de aanvullende- en tandartsverzekering. Dit is vooral interessant voor Menzis cliënten in de regio, omdat Menzis een van de grootste aanbieders is in de regio Arnhem. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Menzis, spreken ze bij BM Sigortam wel de taal van de klant.

Zorgvraag in Turkije voor Nederlanders

Tijdens de presentatie werden er ook veel vragen gesteld over zorg in het buitenland. Veel vakantiegangers in Turkije krijgen nog steeds te maken met allerlei problemen terwijl ze zorg nodig hebben op dat moment. Ondanks de zorgbehoefte blijkt dit niet altijd even goed geregeld te zijn, volgens een van de aanwezigen, terwijl deze zorg van belang is voor velen tijdens hun verblijf.

ReactiesRelated Articles

Gelders Archief plaatst hele oude foto’s van Arnhem online

Het Gelders Archief heeft ongeveer 9800 kleurendia’s van het Gemeentearchief Arnhem op internet gezet. De beelden zijn sindskort online te

Bekende Arnhemse voetballer Harun Köprülü is verloofd met Sadiye Akyürek

De bekende Arnhemse aanvaller Harun Köprülü van Elsweide is sinds dinsdagavond geen vrijgezel meer. De voetballer en jeugdcoach van Elsweide