Met BM Life extra korting op aanvullende- en tandartsverzekering

Met BM Life extra korting op aanvullende- en tandartsverzekering

Klanten van Zilveren Kruis genieten collectiviteitskorting bij BM Life. Dit maakte directeur Mehmet Keskin bekend, tijdens een informatieavond, georganiseerd door BM Sigortam. Veel vertegenwoordigers van landelijke organisaties waren hierbij aanwezig.

Keskin met vertegenwoordigers van zelforganisaties

Premie zorgverzekering stijgt het minst bij Zilveren Kruis en CZ

De overheid heeft bepaald dat de korting op de basisverzekering komt te vervallen per 1 januari 2023. Inmiddels is ook bekend geworden dat er een forse premiestijging is voor de basisverzekering. Ook in Arnhem is dit niet anders voor de inwoners van de Gelderse hoofdstad. Opvallend is dat vooral Zilveren Kruis en CZ het minst stijgen in vergelijking met alle andere aanbieders. Hieronder leest u meer over de 10% korting die van toepassing is voor Zilveren Kruis klanten.

(ads) advocaat in de buurt

Wel blijft collectief verzekeren aantrekkelijk via BM Life door een extra korting op de aanvullende- en tandartsverzekering. Dit is vooral interessant voor Menzis cliƫnten in de regio, omdat Menzis een van de grootste aanbieders is in de regio Arnhem. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Menzis, spreken ze bij BM Sigortam wel de taal van de klant.

Zorgvraag in Turkije voor Nederlanders

Tijdens de presentatie werden er ook veel vragen gesteld over zorg in het buitenland. Veel vakantiegangers in Turkije krijgen nog steeds te maken met allerlei problemen terwijl ze zorg nodig hebben op dat moment. Ondanks de zorgbehoefte blijkt dit niet altijd even goed geregeld te zijn, volgens een van de aanwezigen, terwijl deze zorg van belang is voor velen tijdens hun verblijf.Related Articles

Voetbalgoeroe Kemal Sener is een begrip in Eerbeek en Gelderland

Kemal Sener, een van de oprichters van voetbalclub Anadolu ’90 uit Eerbeek is een begrip in Eerbeek en daarbuiten. De

Nieuw in Arnhem: Snel Flitsparkeren met Shop and Go

Vanaf 1 september start er een proef in Arnhem met ‘Shop & Go’ parkeren op 6 locaties in de binnenstad

Nederlandse Turken: Moskee en Turkse series belangrijk voor Turken in Nederland

Het structureel bezoeken van de moskee of het kijken naar Turkse serie’s zijn waardevol voor Nederlandse Turken. Mischien is het

Geverifieerd door MonsterInsights