Aykut is druk met hypotheken en leaseauto’s

Aykut is druk met hypotheken en leaseauto’s

Sinds zijn overstap en het starten van een eigen bedrijf is Arnhemmer Aykut Bozbiyik geen moment rustig geweest. De bekende hypotheekadviseur groeit als een kool, en probeert toch klanten persoonlijk te spreken met zijn Quick Financieel Advies. Dat heeft meer effect op alle partijen. (foto: leaseauto Afbeelding van Pexels via Pixabay)

Quick Financieel Advies ook voor verzekeringen

Behalve hypotheken kun je bij Quick Financieel Advies ook terecht voor een autolease of allerlei verzekeringen. Zowel voor bedrijven (inclusief de zzp’er) en particulieren kan dit interessant zijn als je niet ergens 25.000 euro hebt liggen maar rustig maandelijks wilt betalen. Hoe dit dan allemaal geregeld wordt is het werk van Aykut Bozbiyik.

Ook hulp bij diverse leasevormen voor uw auto

Vooral omdat er meerdere er diverse soorten leasevormen zijn. Zo ben je bij Financial Lease voor een vast bedrag per maand al eigenaar van de auto. Maar er zijn ook zzp’ers die kiezen voor een Operational Lease. Uiteindelijk maak jij, met advies van Quick Financieel Advies, welke keuze het beste bij jou past. Dus mocht je hier vragen over hebben, of meer informatie willen over shortlease of private lease. Neem dan even contact op met Aykut via info @ quickadvies.nl of 026-2340 500.

Aykut Bozbiyik is een geboren en getogen Arnhemmer. Ondanks dat geeft hij advies in heel Nederland. Aykut heeft zijn Bachelor’s degree Financial Services Management in 2019 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Tussen 2017 en 2019 haalde hij ook zijn benodigde licenties voor hypotheken en schadeverzekeringen opleidingsinstituut Lindenhaeghe.Related Articles

Bekende schoonheidsspecialist opent bijzondere locatie in Arnhem

De concurrentie onder de schoonheidssalons in Arnhem is heviger aan het worden. Een van de grote spelers in Nederland, DermaClinic,

47-jarige hennepkweker thuis beroofd door twee mannen

Een 47-jarige inwoner van Arnhem is aangehouden door de politie omdat hij hennep in zijn woning had. De agenten kwamen

Primark en Kamerlid Kerstens (PvdA) in gesprek over slechte arbeidsomstandigheden

Directie modeketen gaat in op uitnodiging van het PvdA-kamerlid na acties voor het personeel in Arnhem en Nijmegen.

Geverifieerd door MonsterInsights