Aykut is druk met hypotheken en leaseauto’s

Aykut is druk met hypotheken en leaseauto’s

Sinds zijn overstap en het starten van een eigen bedrijf is Arnhemmer Aykut Bozbiyik geen moment rustig geweest. De bekende hypotheekadviseur groeit als een kool, en probeert toch klanten persoonlijk te spreken met zijn Quick Financieel Advies. Dat heeft meer effect op alle partijen. (foto: leaseauto Afbeelding van Pexels via Pixabay)

Quick Financieel Advies ook voor verzekeringen

Behalve hypotheken kun je bij Quick Financieel Advies ook terecht voor een autolease of allerlei verzekeringen. Zowel voor bedrijven (inclusief de zzp’er) en particulieren kan dit interessant zijn als je niet ergens 25.000 euro hebt liggen maar rustig maandelijks wilt betalen. Hoe dit dan allemaal geregeld wordt is het werk van Aykut Bozbiyik.

Ook hulp bij diverse leasevormen voor uw auto

Vooral omdat er meerdere er diverse soorten leasevormen zijn. Zo ben je bij Financial Lease voor een vast bedrag per maand al eigenaar van de auto. Maar er zijn ook zzp’ers die kiezen voor een Operational Lease. Uiteindelijk maak jij, met advies van Quick Financieel Advies, welke keuze het beste bij jou past. Dus mocht je hier vragen over hebben, of meer informatie willen over shortlease of private lease. Neem dan even contact op met Aykut via info @ quickadvies.nl of 026-2340 500.

Aykut Bozbiyik is een geboren en getogen Arnhemmer. Ondanks dat geeft hij advies in heel Nederland. Aykut heeft zijn Bachelor’s degree Financial Services Management in 2019 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Tussen 2017 en 2019 haalde hij ook zijn benodigde licenties voor hypotheken en schadeverzekeringen opleidingsinstituut Lindenhaeghe.



Related Articles

Wat gaan de huizenprijzen doen in 2024 en 2025? Verwachting stijging met 4,5%

Vanuit mijn vak vind ik het altijd interessant om de woningmarktmonitor van verschillende economen bij te houden zodat ik up-to-date

Ongeneselijke Brent (8) wil zoveel mogelijk kaarten op zijn laatste verjaardag

De wens van de 8-jarige Brent is om zoveel mogelijk kaarten te ontvangen op zijn laatste verjaardag.

Beheerder bij kamerverhuur voortaan verplicht in Arnhem

Sinds 27 juni zijn verhuurders van vijf of meer kamers verplicht om een beheerder bij de gemeente aan te melden.

Geverifieerd door MonsterInsights