Aykut is druk met hypotheken en leaseauto’s

Aykut is druk met hypotheken en leaseauto’s

Sinds zijn overstap en het starten van een eigen bedrijf is Arnhemmer Aykut Bozbiyik geen moment rustig geweest. De bekende hypotheekadviseur groeit als een kool, en probeert toch klanten persoonlijk te spreken met zijn Quick Financieel Advies. Dat heeft meer effect op alle partijen. (foto: leaseauto Afbeelding van Pexels via Pixabay)

Quick Financieel Advies ook voor verzekeringen

Behalve hypotheken kun je bij Quick Financieel Advies ook terecht voor een autolease of allerlei verzekeringen. Zowel voor bedrijven (inclusief de zzp’er) en particulieren kan dit interessant zijn als je niet ergens 25.000 euro hebt liggen maar rustig maandelijks wilt betalen. Hoe dit dan allemaal geregeld wordt is het werk van Aykut Bozbiyik.

Ook hulp bij diverse leasevormen voor uw auto

Vooral omdat er meerdere er diverse soorten leasevormen zijn. Zo ben je bij Financial Lease voor een vast bedrag per maand al eigenaar van de auto. Maar er zijn ook zzp’ers die kiezen voor een Operational Lease. Uiteindelijk maak jij, met advies van Quick Financieel Advies, welke keuze het beste bij jou past. Dus mocht je hier vragen over hebben, of meer informatie willen over shortlease of private lease. Neem dan even contact op met Aykut via info @ quickadvies.nl of 026-2340 500.

Aykut Bozbiyik is een geboren en getogen Arnhemmer. Ondanks dat geeft hij advies in heel Nederland. Aykut heeft zijn Bachelor’s degree Financial Services Management in 2019 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Tussen 2017 en 2019 haalde hij ook zijn benodigde licenties voor hypotheken en schadeverzekeringen opleidingsinstituut Lindenhaeghe.

ReactiesRelated Articles

Partijen in Arnhem willen af van uitsterfbeleid voor coffeeshops

D66, SP, Groenlinks en de Partij voor de Dieren in Arnhem willen het uitsterfbeleid voor coffeeshops in Arnhem afschaffen. Een

Veel kritiek op mega zonneveld in Arnhemse wijk Elderveld

Het is ook nooit goed in sommige delen van Arnhem. Of er nu een moskee komt of een veld met

Stemmenkanon Aydemir gaat voor DENK in Arnhem

Ex-PvdA’er Talip Aydemir (36) komt op de lijst van DENK Verenigd Arnhem. Dit bevestigde de bekende Arnhemmer gisteren aan verschillende