Bilal Budak gaat zijn experience ‘doorpassen’ aan jongeren

Bilal Budak gaat zijn experience ‘doorpassen’ aan jongeren

Na vele eigen producties en ervaring gaat de bekende Arnhemse rapper Bilal Budak aan de slag bij New Hearts. De in 1992 geboren Klarendaller volgde de gehele opleiding destijds bij New Arts en deed veel ervaring op met allerlei muziekdisciplines, en rap en beat creating. Velen kennen hem ook van zijn rol bij een bekende online ‘schoolserie’.

Aan de slag als vakdocent

Als vakdocent gaat hij zijn enthousiasme en liefde voor hip hop doorgeven aan nieuwe generaties. Op zijn eigen manier en stijl weten wij dat hij jongeren hierdoor op een imposante manier bereikt. Na vele eigen producties in de muziek en het opstarten van zijn eigen beveiligingsbedrijf besloot Bilal zijn experience weer “door te passen” aan jongeren binnen de Arnhemse urban scene en verschillende Islamitische scholen in Nederland.

Beheert ook Arnhemse platenlabel

Bilal Budak stond natuurlijk al die tijd niet stil. Hij beheert in de tussentijd het Arnhemse platenlabel Genjutsu Entertainment en is een strijder in zijn vakgebied. Zo toevallig is het dus niet dat New Hearts Bilal heeft weten te strikken, gezien zijn energie en skills om rapskills over te brengen aan de jongeren.

Hieronder een korte video van Bilal Budak tijdens een Urban life style evenement:


Tags assigned to this article:
arnhems nieuwsnieuws arnhem

Related Articles

Nisantasi Restaurant & Lounge opent tweede vestiging in Nijmegen

De bekende Arnhemse Turkse restaurant en Lounge cafe Nisantasi opent binnenkort een tweede vestiging aan de Waalkade in Nijmegen. De

Elektrische apparaten inleveren bij Arnhemse afvalbrengstations voor leuke prijzen

Met de Wecycle-actie, een landelijke inzamelwedstrijd tussen gemeenten, kun je prijzen winnen als je elektrische apparaten inlevert bij de afvalbrengstations

Vitesse distantieert zich van apengeluiden door deel eigen fans

Ook Vitesse heeft helaas extreem-rechtse pvv’ers als supporter. Daar kan de club natuurlijk niet veel aan doen, ondanks dat het

Geverifieerd door MonsterInsights