HaberArnhem verbreekt per direct samenwerking met VUE Arnhem

HaberArnhem verbreekt per direct samenwerking met VUE Arnhem

De redactie van HaberArnhem heeft per direct de samenwerking met bioscoop VUE Arnhem gestopt. Dit naar aanleiding van het niet nakomen van de afspraken. Hierdoor zult u geen banners meer zien van films die worden aangeboden bij VUE Arnhem. Hieronder leest u waarom HaberArnhem zo een besluit heeft genomen. (foto: Google Streetview)

Akkoord was bereikt met VUE Arnhem

Op 1 september bereikten we een akkoord over een samenwerking om VUE Arnhem te promoten. VUE Arnhem stond open voor een samenwerking en was positief om meer bekendheid te krijgen. VUE Arnhem stelde zelfs voor om geen promotie te maken voor andere bioscopen in de regio. De redactie ging daarmee akkoord toen het voorstel binnenkwam. Dus werden de afgelopen drie maanden geen video’s of foto’s gedeeld die te maken hadden met de Pathe in Arnhem. Ook hielden we rekening met ingezonden berichten die te maken hadden met een andere bioscoop.

(ads)

VUE Arnhem kwam afspraken niet meer na

Maar ondanks afspraken en toezeggingen kwam VUE Arnhem haar afspraken niet meer na. Ook niet nadat HaberArnhem daar herhaaldelijk om vroeg. Opvallend is ook dat VUE Arnhem niet meer reageerde op verzoeken om de gemaakte afspraken na te komen. HaberArnhem is in ieder geval aan het uitzoeken hoe de schade gecompenseerd kan worden. VUE Arnhem heeft namelijk in de afgelopen drie maanden volop promotie gekregen terwijl er geen tegenprestatie is geleverd. Terwijl alles gewoon zwart op wit staat.

Om allerlei miscommunicatie te voorkomen heeft de redactie alle gespreksmomenten opgeslagen om te voorkomen dat we niets kunnen aantonen, mocht dat nodig zijn om het verhaal van HaberArnhem te verdedigen.

Het artikel is ook juridisch getoetst om te voorkomen dat HaberArnhem onwettig zou handelen door te verwijzen naar de gemaakte afspraken met VUE Arnhem.Related Articles

VIDEO Tyson sloeg zwager in elkaar vanwege mishandeling van zijn zus

Tyson Haynes is met voorbedachte rade van dichtbij doodgeschoten door zijn zwager. Aldus verschillende bronnen uit de omgeving van Tyson.

Coronateststraat in Duiven geeft uitslag al binnen 15 minuten

De eerste coronateststraten gaan als paddenstoelen uit de grond. Ook in Gelderland is dit het geval. Commerciƫle coronasnelteststraten grijpen direct

Wandelaar treft 300 zakken hennepafval in Velp

Gisteren, woensdag 22 februari, trof een wandelaar behoorlijk wat afvalzakken.

Geverifieerd door MonsterInsights