Zehra Acer sluit zich aan bij Ozkara Advocaten

Zehra Acer sluit zich aan bij Ozkara Advocaten

Familierecht advocaat Zehra Acer heeft zich aangesloten bij de bekende Arnhemse advocatenkantoor Ozkara Advocaten. Advocaat Acer maakte dit zelf bekend via een online platform. Eigenaar en advocaat Ismet Ozkara bevestigde de komst van Zehra Acer aan HaberArnhem.nl.

,,We zijn zeer blij om de groei die we al jaren doorzetten nieuwe glans te geven door advocaat Zehra Acer toe te voegen aan ons kantoor. Met haar expertise en ervaring gaat zij ook zeker een toegevoegde waarde hebben voor de diensten die wij leveren.”, aldus Ismet Ozkara

(ads)

Zehra Acer: Veel zin in de samenwerking

Zehra Acer verklaarde zelf ook het volgende via een online platform: ,,Per 1 januari heb ik mij aangesloten bij Ozkara Advocaten te Arnhem waar ik me met name zal bezighouden met familierechterlijke kwesties. Ik heb ontzettend veel zin in deze samenwerking.” Zehra Acer is sinds kort ook in het huwelijksbootje gestapt met Ferhan Başaran, bekend van onder andere futsalteam GenerAlex en de Turkse voetbalclub Fenerbahce. Waarna een verhuizing volgde naar de Gelderse hoofdstad.

Advocatenkantoor Ozkara heeft met deze uitbreiding nu vijf advocaten actief, waaronder Mustafa Bal, MIlad Djamal en Cem Çakır.Related Articles

BEELDEN Minder slimme bende overvalt Arnhemmer in eigen woning

Twee weken geleden werd een 62-jarige man in zijn eigen woning overvallen door een ‘vijftal’. De man verwachtte een pakketje

BEELDEN Sadet Karabulut loopt weg na vragen over aanwezigheid bij PKK-feestjes

SP-Kamerlid Sadet Karabulut loopt hard weg tijdens een interview met Demet TV. Dat gebeurt op het moment dat een verslaggever

Dood Tyson Haynes (26) heeft veel impact op Arnhemmers

De 26-jarige Tyson Haynes uit Arnhem is in de nacht van maandag op dinsdag doodgeschoten op de Thaliastraat in de

Geverifieerd door MonsterInsights