Zehra Acer sluit zich aan bij Ozkara Advocaten

Zehra Acer sluit zich aan bij Ozkara Advocaten

Familierecht advocaat Zehra Acer heeft zich aangesloten bij de bekende Arnhemse advocatenkantoor Ozkara Advocaten. Advocaat Acer maakte dit zelf bekend via een online platform. Eigenaar en advocaat Ismet Ozkara bevestigde de komst van Zehra Acer aan HaberArnhem.nl.

,,We zijn zeer blij om de groei die we al jaren doorzetten nieuwe glans te geven door advocaat Zehra Acer toe te voegen aan ons kantoor. Met haar expertise en ervaring gaat zij ook zeker een toegevoegde waarde hebben voor de diensten die wij leveren.”, aldus Ismet Ozkara

(ads)

Zehra Acer: Veel zin in de samenwerking

Zehra Acer verklaarde zelf ook het volgende via een online platform: ,,Per 1 januari heb ik mij aangesloten bij Ozkara Advocaten te Arnhem waar ik me met name zal bezighouden met familierechterlijke kwesties. Ik heb ontzettend veel zin in deze samenwerking.” Zehra Acer is sinds kort ook in het huwelijksbootje gestapt met Ferhan Başaran, bekend van onder andere futsalteam GenerAlex en de Turkse voetbalclub Fenerbahce. Waarna een verhuizing volgde naar de Gelderse hoofdstad.

Advocatenkantoor Ozkara heeft met deze uitbreiding nu vijf advocaten actief, waaronder Mustafa Bal, MIlad Djamal en Cem Çakır.

ReactiesRelated Articles

Hennepkwekerij en auto in beslag genomen van 61-jarige man uit Zevenaar

Wanneer je illegale praktijken uitvoert weet je dat daar consequenties aan hangen. Deze meneer had niet alle gevolgen van zijn

Iftar kalender/ imsakiye voor Arnhem en omgeving

Hieronder treft u een iftarkalender/ imsakiye aan voor het verbreken van het vasten tijdens de Ramadan.  Reacties

Verborgen camera legt mishandeling 94-jarige moeder vast

Deze beelden zijn vastgelegd door de dochter van de bejaarde vrouw door middel van een verborgen camera. Miriam Marino is