Jeugdagent trekt wapen na uit de hand gelopen ruzie jongeren

Jeugdagent trekt wapen na uit de hand gelopen ruzie jongeren

Een ruzie liep gisteren zo uit de hand dat een jeugdagent gedwongen werd om zijn wapen te trekken. Volgens berichtgeving liep een ruzie gisteren, tussen jongeren uit de hand, toen een van de ze jongens een grote mes trok. (foto: Pixabay ter illustratie). Waarom de jongens ruzie hadden is overigens niet bekend gemaakt.

Niets anders doen dan wapen trekken

De jeugdagent in kwestie kon niets anders doen dan het trekken van zijn wapen. ,,In dit geval heb ik zelfs mijn vuurwapen gericht op een jongere. En dat voor iets wat begon als een ruzie op straat.” Waarom de jongeren ruzie hadden is niet bekend. De foto bij het artikel is ter illustratie, maar lijkt heel erg op de foto die door de agent in kwestie is gedeeld.

(ads)

We zien steeds vaker dat jongeren in het bezit zijn van wapens en dat is zorgelijk. Het dragen van een wapen is in de meeste gevallen strafbaar, laat staan als deze gebruikt wordt. Daarom is het ook van belang dat ouders ingrijpen voor het te laat is. Een wapen meenemen naar school is dus alles behalve gezond, en dit mag en kan geen onderdeel zijn van de opvoeding.

ReactiesRelated Articles

Drama Arnhem-Zuid: ‘Mama mama er staat een man onder het bloed’ | VIDEO

De dag dat Bekiro (12) aan de Dragonstraat werd gedood door zijn eigen vader zullen velen niet meer vergeten. Ondanks

Doeboek helpt kinderen bij besef van vrijheid

Op woensdag 25 maart is in de capitulatiezaal van Hotel de Wereld in Wageningen het Doeboek Vrede en Vrijheid gepresenteerd

VIDEO Veel spektakel in Oldebeth tijdens bijzondere bruiloft Cemre en Gizem

Zaterdag was het weer hartstikke druk in partycentrum Oldebeth tijdens de bruiloft van Cemre en Gizem. Veel Arnhemmers en andere