Hulpdiensten ontdekken dode na hevige brand in Arnhem

by AMS97531A123 | 1 februari 2023 10:01

Update: 14:00 Tweede dode gevonden!
Zojuist is bekend geworden dat de hulpdiensten een tweede dode hebben gevonden onder de puin. Ook hier maakte de politie geen details over bekend. Wel is inmiddels al bekend dat een van de slachtoffers een vrouw is en woonde in een van de verbrande woningen. De politie zal in de loop van de dag mogelijk met meer informatie komen.


De politie heeft gisterenavond bekend gemaakt dat er een dode is gevonden tussen de puin bij de brand aan de Wiltstraat. De dode persoon werd gevonden door de hulpdiensten. Veel maakte de politie ook niet bekend over de identiteit van de persoon.

Hevige brand in Arnhem-Noord

Gisteren brak er brand uit in een woning aan de Wiltstraat in Arnhem-Noord. Volgens de eerste berichten raakte maar een persoon gewond vanwege het inademen van rook. In diverse media bevestigde de politie dit ook. De gewonde persoon werd ook snel gebracht naar het ziekenhuis waar ze verder werd geholpen.

(ads)

Dode persoon gevonden na het blussen

Na het blussen hebben de hulpdiensten gisterenavond een dode persoon gevonden. Wat de doodsoorzaak is, is nog niet bekend. Ook werd niet bekend gemaakt of het om een man of een vrouw gaat. Diverse bewoners in de wijk vermoeden dat het om de huurder gaat die een conflict had met de huurbaas en niet weg wilde gaan. De politie heeft hier nog geen mededelingen over gedaan.

Onderzoek naar brand begon ook veel later

Het onderzoek naar de oorzaak van de brand begon ook veel later dan normaal. Omdat het vuur moeilijk te bestrijden was kon de brandweer niet snel ter plekke het een en ander inspecteren. Pas na een uur of zeven na de melding was het blussen van het vuur onder controle.

Later meer…

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2023/02/01/hulpdiensten-ontdekken-dode-na-hevige-brand-in-arnhem/