In 2 minuten een klus plaatsen kan met RokyService

In 2 minuten een klus plaatsen kan met RokyService

Jij hebt een klus te doen? Maar deze helemaal zelf uitvoeren is toch best lastig! Hoe vindt je een goede en betrouwbare vakman voor jouw klus? RokyService is een gebruiksvriendelijke platform waar je snel en eenvoudig professionele vakmensen vind voor iedere klus. Opgericht door twee Arnhemmers; Cayan Unutmaz en Stefan Petrovic willen ze Arnhem op de kaart zetten met de concurrent voor werkspot.

Je plaatst je klus in nog geen 2 minuten met RokysService

Je plaatst je klus in nog geen 2 minuten met Roky Service. Vervolgens ontvang je voorstellen van 3 verschillende professionals. In hun offerte staat duidelijk omschreven welke werkzaamheden precies worden uitgevoerd en wat de kosten zijn. Simpel toch? Jij hoeft alleen nog maar de beste offerte te kiezen!

Geen enkel risico voor consument en vakman

En RokyService biedt nog een belangrijk voordeel. Het platform zorgt namelijk dat je geen enkel risico loopt, doordat RokyService werkt met ‘gelijk oversteken’. Je betaling wordt dus pas overgemaakt naar de vakman, wanneer de klus helemaal is uitgevoerd en opgeleverd zoals afgesproken in de offerte.

Hierdoor weet je zeker dat elke klus vakkundig en veilig geklaard wordt met Roky Service.

Veel voordelen voor de consument en vakman

Er zijn veel voordelen voor de consument. Zo kun je snel en makkelijk de juiste vakmensen vinden voor hun projecten en offertes vergelijken. Allerlei diensten worden aangeboden zoals loodgieterswerk, schilderen of complete verbouwingen. Met beoordelingen en recensies kunnen vakmensen vergeleken worden alvorens er een kostenraming gemaakt gaat worden.

De vakman of professional krijgt toegang tot miljoenen gebruikers die op zoek zijn naar professionele vakmannen. Via het platform van Roky Service kun je ook een gratis profiel maken om werk en vaardigheden kosteloos te tonen. Met de Roky Service app kunnen vakmensen snel offertes en facturen maken en dit ook beheren. Het platform biedt ook betaling en financiƫle zekerheid tussen de vakmannen en klanten.

ReactiesRelated Articles

Identiteit dode in bosjes Presikhaaf is bekend geworden

De identiteit van het stoffelijk overschot dat woensdag in de bosjes werd gevonden aan de Engelenburgstraat in Arnhem is bekend

Turkse voetbalfan (22) uit Eindhoven heeft unieke voetbaltatoe

Als je denkt dat je alle bijzondere voetbaltatoeages hebt gezien in Nederland, zit je er naast. De 22-jarige Aykut uit

PvdA-raadslid Mehmet Sahan opnieuw vader geworden

PvdA-gemeenteraadslid Mehmet Sahan uit Dieren is opnieuw vader geworden. Dat melden bronnen dichtbij de familie. Het bericht kwam vanmiddag uit