Dochter Theo Bos emotioneel: ,,Ben nu langer zonder hem”

Dochter Theo Bos emotioneel: ,,Ben nu langer zonder hem”

De vrouw van Theo Bos was voor de wedstrijd tegen Ajax openhartig over haar jongste dochter en haar relatie met Theo Bos. In een interview zegt ze dat ze bijvoorbeeld aan haar jongste dochter (Lot) merkt dat zij zegt dat ze nu langer zonder haar vader is, dan met haar vader. ,,Dat is natuurlijk wel een dingetje.”, aldus Marieke Bos.

Theo is inmiddels dan ook opa geworden

Weduwe Marieke Bos is nog steeds ook zichtbaar emotioneel als het om Theo Bos gaat:,, De eerste dingen die zij meemaakt: naar de middelbare school, nu studeert ze…, en Theo is inmiddels dan ook opa geworden. Maar ja, dat heeft ‘hij allemaal niet meer meegekregen dus. Dat zijn wel allemaal dingen die ik hem graag had gegund. En dat maakt het thuis wel eens moeilijk.”

(ads)

Overleden in 2013

De bekende Vitessenaar, Theo Bos, overleed in 2013 en behoorde tot een van de legendarische spelers en trainers van de Arnhemse club Vitesse. Jaarlijks zijn duizenden bijeen tijdens een wedstrijd van Vitesse om Theo Bos te eren. Zie hieronder ook een documentaire over Theo Bos en zijn leven.

Theo Bos 1965-2013Related Articles

Elsweide heeft ook geen moeite met Eldenia

Elsweide E1 blijft het goed doen onder leiding van succescoach Harun Koprulu. Tegenstander Eldenia E2 werd vandaag op een 0-4

Gast lult zich er onderuit, 110 plantjes kunnen erin ‘Wie is de Sjaak…’

Weer een nieuwe aflevering van ‘Wie is de Sjaak’. Dit is een dagelijks programma bij RTL 5. In Wie Is

Prostitutiehuis vol met dames ontdekt in hartje Presikhaaf

De wijkagenten in de Arnhemse wijk Presikhaaf hebben een undercoveractie uitgevoerd naar aanleiding van vele meldingen uit de wijk over

Geverifieerd door MonsterInsights