Online lezing ‘Een knetter stevige basis voor je kind met autisme’

<strong>Online lezing ‘Een knetter stevige basis voor je kind met autisme’</strong>

Omdat de week van 25 maart t/m 2 april Nationale Autismeweek is, geeft Marsha Buuron van BijzonderBrein op vrijdagavond 31 maart een gratis online lezing voor ouders van een kind met autisme. (Foto: A. de Wit)

In deze lezing ‘Een knetter stevige basis voor je kind met autisme – wat is daar voor nodig?  vertelt ze wat de basisvoorwaarden zijn voor kinderen met autisme om gezond en gelukkig op te kunnen groeien.

(ads)

“Opvoeden op zich is al een hele klus. Maar als je kind geboren is met een autistisch brein, vraagt dat ook van jou als opvoeder net even iets meer,” zegt Marsha. “Ik kom veel ouders tegen die niet goed weten wat hun kind nou precies nodig heeft. Want hoe autisme er uit ziet, dat is bij ieder kind weer anders. Deze ouders willen hun kind helpen, maar weten niet waar ze goed aan doen.”

Met de lezing hoopt ze ouders te kunnen meenemen in de basisvoorwaarden die er nodig zijn voor de ontwikkeling van hun kind.

De lezing is online en vindt plaats op vrijdagavond 31 maart van 20:00-21:30 uur. De lezing is gratis, maar reserveren is gewenst vanwege het beperkte aantal deelnemersplekken. Aanmelden kan via tiny.cc/lanceerparty.Related Articles

Belangrijke werkzaamheden Groningensingel en Kronenburgsingel

NUON werkt aan de uitbreiding van het stadswarmtenet. Op de Groningensingel en Kronenburgsingel zijn er tot eind september werkzaamheden. Soms

Top 5 thuisbezorgd restaurants van deze week | week 52

Wekelijks plaatsen we de top 5 van beste thuisbezorgd restaurants (alleen snacks, patat en döner) van Arnhem en omgeving. We

Lunchroom Sofra emotioneel na alle berichten over dochter

Veel onrust na onduidelijke sluiting lunchroom Sofra Update 22:30 uurLunchroom Sofra heeft via een DM bericht laten weten dat men

Geverifieerd door MonsterInsights