Online lezing ‘Een knetter stevige basis voor je kind met autisme’

<strong>Online lezing ‘Een knetter stevige basis voor je kind met autisme’</strong>

Omdat de week van 25 maart t/m 2 april Nationale Autismeweek is, geeft Marsha Buuron van BijzonderBrein op vrijdagavond 31 maart een gratis online lezing voor ouders van een kind met autisme. (Foto: A. de Wit)

In deze lezing ‘Een knetter stevige basis voor je kind met autisme – wat is daar voor nodig?  vertelt ze wat de basisvoorwaarden zijn voor kinderen met autisme om gezond en gelukkig op te kunnen groeien.

(ads)

“Opvoeden op zich is al een hele klus. Maar als je kind geboren is met een autistisch brein, vraagt dat ook van jou als opvoeder net even iets meer,” zegt Marsha. “Ik kom veel ouders tegen die niet goed weten wat hun kind nou precies nodig heeft. Want hoe autisme er uit ziet, dat is bij ieder kind weer anders. Deze ouders willen hun kind helpen, maar weten niet waar ze goed aan doen.”

Met de lezing hoopt ze ouders te kunnen meenemen in de basisvoorwaarden die er nodig zijn voor de ontwikkeling van hun kind.

De lezing is online en vindt plaats op vrijdagavond 31 maart van 20:00-21:30 uur. De lezing is gratis, maar reserveren is gewenst vanwege het beperkte aantal deelnemersplekken. Aanmelden kan via tiny.cc/lanceerparty.

ReactiesRelated Articles

Gast zet dakloze man met terpentine in de fik!

Deze gast is de dakloze meneer helemaal zat! Na herhaaldelijk vriendelijk verzocht de flat te verlaten besluit hij op bizarre

Politie: 17 Volkswagens gestolen in Arnhem-Zuid

De politie presenteerde weer de auto-inbrakenkaart van 16 februari t/m 14 maart 2016. Hierin werd aangegeven dat maar liefst 12

Vreemd dat Glory derde ronde liet doorgaan terwijl het tijd was

Er is toch een smet op de wereldtitel van Rico Verhoeven, blijkt uit diverse beelden die online zijn gezet. In