Elsweide draagt belangrijke overwinning op aan grensrechter Johan Leenders

Elsweide draagt belangrijke overwinning op aan grensrechter Johan Leenders

Koploper Elsweide wist weer eens te winnen. De ploeg van trainer Harun Köprülü, heeft met 2-1 gewonnen van concurrent Ajax B (Breedenbroek). De laatste weken ging het wat minder met de vereniging uit de Arnhemse wijk Presikhaaf. Van de laatste vijf duels werd er maar een gewonnen.

Overwinning Elsweide opgedragen aan grensrechter Johan

Trainer Harun Köprülü was blij met de overwinning en droeg de overwinning ook op aan grensrechter Johan Leenders. Leenders zakte vorige week tijdens Eendracht-Elsweide in elkaar. Speler en club-voorzitter Rogier Kamerbeek greep direct in en zorgde ervoor dat de grensrechter van Elsweide alles nog na kon vertellen. De grensrechter van Elsweide is voorlopig nog uitgeschakeld.

Kortingscode: TERRAS2023

Ik hoop dat we weer gaan winnen de komende weken

Bij Elsweide waren ze blij met de overwinning bleek uit een reactie van trainer Köprülü. Ergün Çakır scoorde vandaag gelukkig twee keer. De doelpunten en de overwinning dragen we op aan Johan. ,,Ik hoop dat we weer gaan winnen de komende weken en Johan trots kunnen maken op het kampioenschap, als we zo goed blijven voetballen.”

Trainer Elsweide ‘weet niets’ over nieuwe wedstrijdshirts

Harun Köprülü reageerde ook op het nieuws over de nieuwe shirtjes van Elsweide in het nieuwe seizoen. De redactie werd getipt over een nieuwe wedstrijdshirt van Elsweide vanaf het seizoen 2023-2024: Harun Köprülü ontkende dat er al een deal zou zijn met een leverancier. ,,Het bestuur voert diverse gesprekken met aanbieders. Wij vinden hier wel wat van als eerste elftal. Maar dat houden we graag intern. Ik ga ook niet in op allerlei geruchten. Na jaren is er weer veel interesse om voetbalshirts te leveren aan Elsweide of om als sponsor zichtbaar te zijn op shirtjes. Bel met de voorzitter zou ik zeggen.”

ReactiesRelated Articles

Opvallend veel korting bij Meubel Galery in Arnhem

Meubel Galery Arnhem deelt graag kortingen uit, blijkt uit de nieuwste actie van de meubelzaak uit Arnhem. Reacties

Bokstrainer Sait Yanik trots op zilveren medaille van leerling

Hendrik van der Vaart, van boksschool Boxing By Kasap, heeft maandagavond zilver gewonnen tijdens het belangrijkste internationale toernooi van Nederland

AFC Arnhem (3) maakt zich op voor belangrijke krakers

Het derde elftal van AFC Arnhem is druk bezig met het nieuwe seizoen. Via social media maakte de PR-medewerker van