Elsweide draagt belangrijke overwinning op aan grensrechter Johan Leenders

by AMS97531A123 | 19 maart 2023 20:38

Koploper Elsweide wist weer eens te winnen. De ploeg van trainer Harun Köprülü, heeft met 2-1 gewonnen van concurrent Ajax B (Breedenbroek). De laatste weken ging het wat minder met de vereniging uit de Arnhemse wijk Presikhaaf. Van de laatste vijf duels werd er maar een gewonnen.

Overwinning Elsweide opgedragen aan grensrechter Johan

Trainer Harun Köprülü was blij met de overwinning en droeg de overwinning ook op aan grensrechter Johan Leenders. Leenders zakte vorige week tijdens Eendracht-Elsweide in elkaar. Speler en club-voorzitter Rogier Kamerbeek greep direct in en zorgde ervoor dat de grensrechter van Elsweide alles nog na kon vertellen. De grensrechter van Elsweide is voorlopig nog uitgeschakeld.

[1]
Kortingscode: TERRAS2023[2]

Ik hoop dat we weer gaan winnen de komende weken

Bij Elsweide waren ze blij met de overwinning bleek uit een reactie van trainer Köprülü. Ergün Çakır scoorde vandaag gelukkig twee keer. De doelpunten en de overwinning dragen we op aan Johan. ,,Ik hoop dat we weer gaan winnen de komende weken en Johan trots kunnen maken op het kampioenschap, als we zo goed blijven voetballen.”

Trainer Elsweide ‘weet niets’ over nieuwe wedstrijdshirts

Harun Köprülü reageerde ook op het nieuws over de nieuwe shirtjes van Elsweide in het nieuwe seizoen. De redactie werd getipt over een nieuwe wedstrijdshirt van Elsweide vanaf het seizoen 2023-2024: Harun Köprülü ontkende dat er al een deal zou zijn met een leverancier. ,,Het bestuur voert diverse gesprekken met aanbieders. Wij vinden hier wel wat van als eerste elftal. Maar dat houden we graag intern. Ik ga ook niet in op allerlei geruchten. Na jaren is er weer veel interesse om voetbalshirts te leveren aan Elsweide of om als sponsor zichtbaar te zijn op shirtjes. Bel met de voorzitter zou ik zeggen.”

Endnotes:
  1. [Image]: https://horeca36.nl/?store-page=Horeca-Stoelen-Outdoor-stoelen-c106454008
  2. Kortingscode: TERRAS2023: https://horeca36.nl/?store-page=Horeca-Stoelen-Outdoor-stoelen-c106454008

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2023/03/19/elsweide-draagt-belangrijke-overwinning-op-aan-grensrechter-johan-leenders/