Haci Omer uit Kahramanmaraş is Maraş niet vergeten

Haci Omer uit Kahramanmaraş is Maraş niet vergeten

Mustafa Koyuncu – Arnhem

Hacı Ömer Bulut, eigenaar van ‘Turkse Restaurant Troya‘ in Arnhem, vergat de stad Elbistan in Kahramanmaraş niet, waar hij werd geboren en zijn jeugd doorbracht. Hacı Ömer Bulut, die direct na de ramp van de eeuw naar Elbistan ging, keerde terug naar Nederland en begroef de pijn van het verlies van zijn familieleden. Elbistan is een van de door de aardbeving zwaarst getroffen gebieden in Turkije.

€ 50,- Kortingskode voor horeca terrasstoelen: TERRAS2023 (geldig vanaf € 450,-)

Hacı Ömer Bulut die zijn geboorteplaats Elbistan verliet

Hacı Ömer Bulut, die zijn geboorteplaats Elbistan verliet en zich vele jaren geleden in Istanbul vestigde, kwam later naar Nederland en opende zijn eigen bedrijf ‘Troya Restaurant’ nadat hij in een aantal restaurants had gewerkt. Om de slatoffers van de aardbevıng te eren werd er in een tent in Elbistan (Turkije) en ‘Restaurant Troya in Nederland gelijktijdig iftar-maaltijden aangeboden aan gasten .

In zijn restaurant nodigde hij hoofdimams uit de regio ook uit, samen met zakelijke relaties uit Arnhem en omgeving. Behalve de iftarmaaltijd was er ook een moment van bezinning door recitaties uit de Koran te delen met de aanwezigen. Ömer Bulut benadrukte dat ze de slachtoffers van de aardbeving bij de iftar niet vergeten en dat hun hulp zal worden voortgezet.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

BEELDEN Murat Şenyer geniet zichtbaar tijdens prachtige bruiloft

Amateurspits Murat Şenyer genoot zichtbaar van alle aandacht tijdens zijn bruiloft op zaterdagavond in Oldebeth Exclusive. De voetballer is in Arnhem

Arnhem in de Statiegeldalliantie

Minder zwerfafval en meer hergebruik van afval. Met dat doel dient D66 raadslid Yvonne van Hamersveld op maandag 29 januari

Gemeente Arnhem 28 april tijdelijk telefonisch niet bereikbaar

Op dinsdag 28 april 2015, vanaf 18.00 uur zijn de gemeente en gemeentelijk instellingen minimaal 15 minuten niet bereikbaar. Reacties