Elsweide maakt Robey Sportswear bekend als nieuwe kledingleverancier

Elsweide maakt Robey Sportswear bekend als nieuwe kledingleverancier

Bij Elsweide maken ze dankbaar gebruik van alle aandacht en merchandise. De Arnhemse vereniging is meer dan ooit zichtbaar en maakte gisteren bekend dat Robey Sportswear vanaf het nieuwe seizoen 2023-2024 de nieuwe kledingleverancier is van Elsweide. Het akkoord met Robey Sportswear is tot en met de zomer van 2028. En het akkoord is voor alle elftallen van Elsweide. ,,Heel Elsweide gaat over.”, aldus voorzitter Hakan Koprulu.

Voorzitter is trots op samenwerking met Robey Sportswear

De voorzitter van Elsweide Hakan Koprulu is trots op de samenwerking en akkoord. ,,We zijn een samenwerking aangegaan met Robey Sportswear. De gesprekken met de vertegenwoordigers Bandhoe (Robey Sportswear) en mark Somers (Voetbalshop.nl Arnhem) gingen goed en het vertrouwen was er om alles goed te bespreken en vast te leggen. Met Robey Sportswear halen we een partner binnen voor kwalitatief hoogwaardige kleding, voor zowel de wedstrijden en de trainingen.”

Horeca terrasmeubels nu scherp afgeprijsd. Kortingscode is: TERRAS2023

Koprulu vervolgde verder: ,,We gaan nu als Elsweide naar een ander niveau als vereniging omdat Robey voor meerdere Nederlandse clubs een betrouwbare kledingpartner is. Gisteren maakte NEC ook al bekend dat het een overeenkomst heeft bereikt met Robey Sportswear. ‘

Over Robey Sportswear

Robey Sportswear is Nederland’s snelst groeiende sportmerk. De voorbije jaren heeft het merk zich opgewerkt tot de absolute hofleverancier van het profvoetbal. Naast de clubs in de Eredivisie, Eredivisie Vrouwen en Keuken Kampioen Divisie, groeit de voetafdruk van Robey ook in de rest van de voetbalwereld. Dit volgens het Robey-recept van stijl, performance en een vleugje geluk door het gouden klavertje op elke schouder.

Ozkara Advocaten te Arnhem


Related Articles

Lockdown? Geen Paniek! Arnhemse gaat concurrentie aan met Zalando

Een harde lockdown of niet. Geen paniek als je in Arnhem of omgeving woont! Arnhem heeft namelijk een concurrent van

Kebabdag wordt georganiseerd door jongeren uit Dieren

Reserveer deze dag in je agenda en mis de speciaal door jongeren georganiseerde kebabdag niet.

Nieuwe zwangerschapscursus in Arnhem: Zelfverzekerd Zwanger

ARNHEM, 18 februari 2019 – Een primeur voor Arnhemse zwangeren: eind maart start de nieuwe zwangerschapscursus Zelfverzekerd Zwanger. Het is

Geverifieerd door MonsterInsights