19.800 euro wat ingezameld werd in Arnhem is goed terecht gekomen in Turkije

by AMS97531A123 | 18 april 2023 08:02

Update 08:54 uur:

€16.150 moet zijn € 19.800. Zie onderstaande:


De voetballers van de Gastronoom Futsal uit Arnhem; Ali Deniz, Levent Akat, Tahsin Ipekçi en teammanager Yasin Köylü hebben gisteren naast vier woonunits ook 311 voedselpakketten overgeleverd aan AFAD in Kahramanmaraş (Turkije). Tijdens een goed georganiseerde sportbenefiet in Arnhem, afgelopen maart werd er voor meer dan €15.000 euro aan donaties ingezameld.


Ook de kinderen zijn verwend

De voetballers uit Arnhem hebben ook de kinderen verwend met veel lekkernijen in het teken van een vervroegde Ramadan feest. Die is eigenlijk pas vrijdag, maar omdat de allerkleinsten niet hoeven te vasten werden ze nu al blij gemaakt.


Yasin Köylü: Jouw bijdrage heeft zeker geholpen

De Gastronoom Futsal wilt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze voedselpakketten en wooncontainers bedanken voor zijn of haar inzet. ‘Jouw ticket, en jouw extra donatie vanuit Arnhem heeft ervoor gezorgd dat meerdere mensen in deze wooncontainers kunnen wonen totdat ze een nieuwe woning hebben. En daar mogen we als stad trots op zijn.’, aldus een teammanager Yasin Köylü.

In het bijzijn van de gouverneur van Bilecik, Kemal Kızılkaya en AFAD voorzitter Yunus Sezer zijn de vier woonunits overgedragen aan de slachtoffers van de aardbeving in Elbistan, Kahramanmaraş.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Ook Ali Deniz, voorzitter en doelpuntenmaker bij De Gastronoom Futsal was tevreden met al die blije gezichten. ,,Hier doe je het voor. Wij zijn speciaal met een delegatie hierheen gekomen om ter plekke te zien hoe en waar we het beste konden helpen. Natuurlijk zijn er veel plekken waar mensen het nog steeds zwaar hebben. Maar hier doe je het echt voor. Ik ben trots op datgene wat we als De Gastronoom Futsal hebben bereikt. Het maakt je echt emotioneel als je ziet hoe blij deze kinderen zijn met datgene wat zij hebben gekregen vanuit Arnhem. Iedereen bedankt! Op naar een volgende benefiet in Arnhem.’’

Source URL: https://haberarnhem.nl/2023/04/18/16-150-euro-wat-ingezameld-werd-in-arnhem-is-goed-terecht-gekomen-in-turkije/